<哥斯拉大戰金剛>劇透討論區

1001 回覆
106 Like 10 Dislike
屌唔記得拎海報
覺得好差
人類劇情嗰度係弱智級
一個超級龐大有錢高科技嘅組織有能力整隧道整機甲哥斯拉
三條磨轆求其都去倒個總部
去埋基多利個頭仲要冇人看守
倒啲水就整停隻機械人
喺喎屌 我都唔記得
呢集其實應該叫kong vs god,可但金剛對哥斯拉62年已經用左今集kong係男一
聽日去換返,表起佢
係高先睇得自己笑
其實得個手語妹妹劇情係正常
其他都係過場用途
eleven老豆純粹出嚟露過面
嘉禾睇D BOX,英重皇好似IMAX先送
今集輪到kong做男一,所以team kong戲份重要d。其實應該叫金剛對哥斯拉,可惜1962年已經用過
fake到 呢幕咪2集殺死c奶個到啦
人類線非常垃圾
冇所謂 怪獸打鬥今集正到補返數
上兩集又黑到睇唔到又打緊斷下斷下轉去睇人類
今集冇晒
香港段打到飛起 一波接一波 打到天光
打到個中環金鐘爛撚晒

不過始終king of monsters最正
eleven條線d劇情真係廢到無論
仲衰過上一集
今集Kong係男一,team kong人類戲份都算重要d同有意義d,可以擴展埋個世界觀,但team god嗰邊成條線除左開頭Millie Bobby Brown話俾大家聽哥斯拉襲擊工廠係有原因外,後既故事線除左撐多d片長外真係無意義。
第一次睇哥斯拉 覺得佢肥嘟嘟好可愛
呢套睇完麻麻
Roswell地底有高速列車重要直達香港
香港中環對正地心kong個皇宮

夠講一集神秘學
啲怪唔係認咗哥斯拉做王?
咁都打?
黎緊Netflix 都有了
哥斯拉可以直接由中環一游出去就係個一望無際既大海
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞