其實龍門啲嘢食係咪真係咁不堪入口?

889 回覆
5617 Like 205 Dislike
我覺得不了啫,其實牙杰係蝕住做

30個口罩盛惠$189,真便宜
岩岩先食完 唔想佢執 完
明明龍門係最開頭表明立場支持同路人
偏偏D黃友就多多質疑

但對中後期先開鋪聲稱係「黃店」就完全信哂咁去比錢人賺

事實上藍絲開假黃店 一度昆你地水一度暗地裡屌鳩你地
你地就以為人地屈服係黃色經濟圈之下
第一次係屯門食 個體驗好撚差
焗飯唔得, 凍奶茶似水 服務態度又hea底

但之後再比機會食荃灣完全唔同水平
個沙嗲牛麵好普通 D牛肉甚至有D凍
但跟餐果個磨菇黑松露乜春煎蛋好撚好食
重點係份量超大 我就係踢波前食唔想太飽所以叫呢D常餐,但都係飽到仆街

又買過幾次外賣咖喱焗飯都係正路野 唔算得難食
另外個唔知乜鳩配方袋裝西湯都好飲,依家好似消失咗?

尖沙嘴lunch hour食過一次好迫好多人 叫咗個午餐亦冇乜特別

總結龍門D野唔係天仙下凡, 但有正路水平
係唔係都話難食過屎嘅人十之八九都係分化狗嚟, 去食渣狗啦
我女仔細食 晏就去食常餐/雞扒餐都飽到痴線 價錢算係咁 連鎖茶餐廳黎講
邊間最好?
你話係就係啦,如果你個玻璃心會好受啲嘅話。
最簡單講午餐 $69賣碟頭飯 燒味飯
隔離燒山差唔多既野平過佢 會員仲有折
咁憑乜嘢叫人幫襯佢?

話用料貴又點 咩牛柳用安格斯?
屌你茶餐廳黎炸 不如用和牛賣幾百蚊個餐啦

下午茶放題又係on9
幾多打工仔三點三出黎蛇一蛇食個tea
放題? 好撚多時間?
再望返正常下午茶野 奶油多$37 凍飲仲要加錢

如果話D野唔難食嘅 咁咪個老細唔識做生意囉
樓主精神分裂
唔同分店質素好參差呢個都係龍門問題
我淨係食尖沙咀銅鑼灣就冇乜問題
荃灣同以前屯門成日聽到啲人話唔掂
同普通茶記差唔多,但點都好食過藍店
就憑你呢句 我做咗你fans
你個玻璃心有冇好受啲?
你食左放題?
早餐世一 但早起到先講啦
上次食果個生炒牛肉飯 完全唔合格 啲飯係痴埋一舊舊
三四塊叉燒都好意思講我買個廿蚊飯盒仲多過佢
一定係尖沙咀
老老實實
上個禮拜去食瓏瓏雞煲
啲汁好夠味 但係全部入唔到落隻雞度
希望佢會改善
老闆:放題無人叫你食好多,食一兩碟就算啦好嘛
呢件同咩Tony_Stark個堆都好出名下
但依然可以係連登橫行搞事,連仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞