其實龍門啲嘢食係咪真係咁不堪入口?

889 回覆
5617 Like 205 Dislike
咪癲啦
講真瓏門冇米芝蓮質素,但茶餐廳嚟講,唔差

但有好多攞米芝難嘅餐廳都唔係樣樣嘢好好食
食過有啲米芝蓮餐廳,食完唔知點解可以攞到星
未食過有黃店好食過龍門 收皮啦玩抹黑
午市通常都睇午餐先掛
唔啱食先睇大餐牌者

同埋fb 日日都係貼午市 見到都唔想去
咁點睇其他餐?
仲要覺得好委屈咁笑死
話有米芝連可能吹大咗少少 但真心就算冇都好接近米芝蓮質素啦
講真食咁耐龍門真係冇一樣野係難食 樣樣都好撚好食
屯門間分舖,我之前wfh成日買外賣當晚餐,300蚊以上咁叫,一d問題都無。
好波
其實我有時覺得份量唔使咁多(真係相比其他餐廳大份,可以兩個女仔share都夠),反而做好個質就夠
個質好撚高啦喎已經 仲想點呀我屌你老母

救世個網站都係$189 30個
我喺阿布泰買都係呢個價
我又冇話個質低
唔好話尻屌 食過一次個米芝蓮餐
咩濃芝焗飯 洋蔥湯

最先上個湯 倒出嚟一碗都冇都算
屌你老母冇味嘅

個濃芝焗飯心諗收咁貴無死啦 焗芝士好難難食
芝士味有呀 一啲都唔濃 咁濃乜芝士飯呀?

主打餐牌既野都做唔好 咪撚講第二啲嘢好抵食
你去間燒味舖啲燒味好撚難食
你會唔會講嗰啲例湯好好飲呀?
賣得太平,牙杰明顯蝕住做。
btw,其實大J口罩都唔錯。
不嬲都唔覺佢差,下午茶餐仲好食
龍門啲野食中上
絕對唔會係難食
有啲仲覺幾好食的

老細撐住呀
你見條碌柒等登cut咗個日期唔敢show就知啦
可以
話好難食嗰啲其實真係好耐冇去或者從未去過,人云亦云
啱啱開始黃色經濟圈嘅時候真心難食,不過之後一直有改善,依家叫做一般茶餐廳水準。
有啲人真係好撚奇怪,龍門都唔知得罪佢哋啲乜,不斷追擊佢
仲要咁撚黃,所以我成日話香港人唔值得幫,佢哋唔會多謝你之餘當你落難仲落井下石
打手食屎都話好食架啦
呢樣真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞