其實龍門啲嘢食係咪真係咁不堪入口?

889 回覆
5617 Like 205 Dislike
我食過屯門/尖沙咀/荃灣分店,我覺得除左屯門果間其他都真心好食又抵食
今日去尖沙咀食咗咗個京都豬扒煲
係的確唔錯
要還龍門一個公道
我中意咕嚕雞多啲
要畀個po佢睇啦
上次食黑松露炒蛋
賣相好靚
味道又唔錯
抵讚
問咗龍門 每張飯券可以當堂食/外賣50蚊用
今日食左雞煲,好撚正!!!$65有菜有飲品,細食嘅兩個人都夠食!
佢啲煲仔真心冇伏
其實啲嘢食夠大份,不過味道屬於偏重味

下午茶放題真心正
5100正皮
5100個覺得龍門好食既人, 只要自己身體力行每日去食1餐, 龍門一定唔洗執笠!!!!!

認真果句, 你地覺得好食咪自己去食囉, 做咩要上黎取暖, 想其他人認同你地, 陪你地去食~

當有人話唔好食, 就有人話你地自己覺得唔好食咪唔好去, 做咩要上黎唱衰龍門...
咁你地覺得好食, 你地咪自己去食囉, 做咩要上黎吹奏龍門...
「 5100個覺得龍門好食既人, 只要自己身體力行每日去食1餐, 龍門一定唔洗執笠!!!!! 」

成個Po都冇人咁講過Even係我Pin嘅留言,都係話幾千人去食都係救唔到佢,重點係老細要改變做生意嘅方式,你唔好講到好似我將龍門嘅執笠歸咎落香港人到[sos

「認真果句, 你地覺得好食咪自己去食囉, 做咩要上黎取暖, 想其他人認同你地, 陪你地去食~」

我唔係想上嚟取暖,不過我覺得龍門啲嘢食對得住佢個價錢,亦對得住街坊茶記質素,唔係好多人口中咁不堪,所以咪想上連登開Po同大家討論下,連登就係咁用㗎啦

個情況就好似睇咗套好多人彈嘅戲,但係其實我覺得都唔係咁差啫,咁咪上影視台開Po同人傾下,唔通咁又係上連登取暖、想其他人認同我咩

「當有人話唔好食, 就有人話你地自己覺得唔好食咪唔好去, 做咩要上黎唱衰龍門...
咁你地覺得好食, 你地咪自己去食囉, 做咩要上黎吹奏龍門...」

有一批高級黑係扮哂煩膠咁屌柒批評龍門嘅人,我諗大家睇得出至於我本人就歡迎大家批評龍門嘅,因為根本與我無關

做得好就讚,推廣俾更多人試;做得差就鬧,希望店主可以改善,其實唔止龍門,應該對待所有黃店都係咁先啱

本來只係想以輕鬆搞笑嘅方式開個Po幫龍門打下氣,吸引大家關注一下就嚟做唔住嘅龍門,點知引到咁多罵戰,係我意料之外

不過更加估唔到會有成五千個正評,即係其實仲有唔少香港人係唔想睇住龍門摺,希望老細你睇到呢個Po之後會爭返啖氣,咬緊牙關做返好盤生意佢啦
多謝大家G持
聽聞今日龍門有人排隊
今日去食沙田店係好多人,聽到啲伙記話「搞唔掂呀,聽日要叫多啲人返工」

搞到今日我去食放題成日漏單
要叫多啲人返工 唔好亂嚟
常餐個奄列如果可以落少啲油炒就好
食過3 4次都食到成口油好難頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞