其實龍門啲嘢食係咪真係咁不堪入口?

889 回覆
5617 Like 205 Dislike
求下佢 唔好再咁on9
咪係
Cwb食車仔麵都50蚊仲唔包野飲
普通茶記質素,無話特別差
個下午茶放題,雖然選擇唔算多,但真心唔差喎.
連燈燈力咪睇少
仲有閪杰份人太撚閪
銅記個間出哂事,哩腩無味唔淋,白汁無味,地下仲要有數隻小蟑螂,點搞?

不如真係執幾間集中返黎做,慳皮咗又唔洗管理太多野。

賽後報告

野食質素正常,唔算特別好食,最少唔會屌出聲先。唯一要讚既係水吧師傅,杯凍奶茶奶味茶味都冇,功力非常深厚。

計埋黃店10%溢價,加埋凍飲91叫可以接受,唔算標青,都唔係印象深刻到會特登行去食。

Btw. 要讚下啲姐姐,俾我黑面追都仲幾有禮貌。
這就是連共
d人對龍門要求特別高 用料又要人好, 分量又話要多, 價錢又要唔可以貴....點樣賺錢ar講真
反正煮狗屎都大把連燈仔撐,使撚理你咩
普通茶餐廳水準,冇咩特別
普通囉
推呢個
見到正評 真係欣慰
老細睇唔到架啦
你收皮先啦
呢個Po而家有成3000+個正評,如果每個人都去食一餐,當一人食$60,$60 × 3000 = $180000,其實都只係杯水車薪,都未夠交租

所以當老細都開到聲求大家幫襯嘅時候,希望大家得閒可以去支持下啦可以嘅話自己食嘅時候Po個IG Story,叫有興趣嘅朋友試下幫襯,當係推廣下黃店囉

如果老細/龍門伙計有Mon Po嘅,亦希望你哋可以好好審視一下營運方針,我學生哥一個唔識做生意,不過我都知道唔係下下求人幫襯都有用,最緊要都係餐廳自己做得住,第一次可以告急,第二次就分分鐘得返個桔㗎喇

最緊要做返好盤生意,自己唔冧先可以幫到人
Agger
食過三次龍門,無一次令我覺得難食,收得個幾十蚊完全對得住質素
執笠好出奇?
人地開餐廳就用對手同顧住客人條脷做生意
你龍門就用鍵盤同南亞狗打手黎做
連登幫你賣足兩年免費廣告慳慳埋埋既錢都唔知使左去邊
本業都未做好又係到搞呢樣搞個樣
恃住自己黃店龍頭又不思進取
執左佢去中國廚藝學院學下整盤菜先啦
閪杰根本當你班人係狗,無味覺,$70快D旁水
人地係退出咗黃圈嘅黃店黎架
聖人要移民,快D俾佢cap水啦
有無人已經del哂黃色apps
https://lih.kg/2086251

藍屍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞