其實龍門啲嘢食係咪真係咁不堪入口?

889 回覆
5617 Like 205 Dislike
課金支持
大家都係同路人
食唔夠一日五餐 = 食美心 撐警
不能認同更多
邊個唔食龍門就要影大頭放上網+召喚神獸獅鳥
唔想佢執 唔想俾藍店入侵
叫個南亞狗切腹自殺啦 屌佢老母

飽到上心囗
真心

以茶餐廳呢講,性價比ok

係,佢每間分店都曾經係有質素不穩定問題,冇得厄,但經過反映必有改善

反送中到宜家,張生做過啲咩出力,大家有目共睹

唔想佢執,大家支持下啦
淨係見到佢昆水,仲有咩
彈L開啦

係囉,間舖吉嘅,冇人嘅,張俊傑整係企係到問途人囉錢

啲口罩自己識走去龍門,再跳入有需要嘅人手中

啲酒精噴霧自己識入樽再彈入途人手

得未?

你老母臭閪
早排食過佢尖沙咀扒餐一次
一開始抱住中伏心態 諗住一次啫死就死啦
食落感覺正常啦 少少野要屌少少野可讚 當打和啦
餐前小食隻雞翼係多餘嘅
味道正正常常 不過本身正餐肯定夠飽 又唔係自己招牌野 格格不入都唔知做乜
吉豬當日果塊幾高分 皮脆肉厚仲有少少肉汁
不過炸野本身都難伏 廚房要keep到水準
牛就正常茶記水準啦 熟+唔會似食擦膠+唔好太大梳打味我都收貨
一分錢一分貨 正常人都唔會有咩特別期待
薯條唔熱+唔脆 無乜調味 要改好易改 係睇佢有無心啫
汁嘅評價同牛一樣
本身去茶記乜汁都好多數都係垃圾啦
除非出名好食 否則可免則免
奶茶都係正常
都話而家正常㗎啦
咁快上到超級,多謝
好撚邪惡 食完應該生飛滋爆瘡
唔該你
真係唔係錢既問題
百幾蚊個lunch都無所謂但要好食囉
個個星期都去試新黃店,荃灣有一間同佢差唔多一樣既冰室,人地真係好用心去整野食
名我就唔開,廢事一陣比人話打手
食個普通啲嘅晏晝都要一舊水啦
茶記$70好正常
有冇用心整食物睇得出架,比貴D都無問題
而唔係煮Pat屎出黎Hea鳩你,仲嫌你比得少
精算first hon
都唔知點解run生意咁無Sense
利申支持買左卷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞