其實龍門啲嘢食係咪真係咁不堪入口?

889 回覆
5617 Like 205 Dislike
我估唔止一個 不過廚房似群龍無首
如果唔同樓面廚房你爐得咁多個。 如果係咁嘅基本上都冇得停手
咁搞唔掂喎
咁你地真係摺緊一,兩間
合番埋d人啦
一係就請人
管理真係好緊要
所以真係無解
我都覺得要啦 不過唔知張生會唔會做 我覺得佢留老尖 同 是但一間算
做到閪冧唔加人工點可以唔hea
你嚟做呀屌你老母
閪杰不嬲當黃絲係水魚
大把傻閪科水俾佢移民
返去睇楊明啦
5400正皮
https://www.facebook.com/106979237643418/posts/255038592837481/
你去連登睇下D正負評先......出少句聲好過啦
照樣睇唔到,渣狗真係唔識pr
5千幾個like,後生仔,通常都係同fd食,一個帶2,3個,依到都幾萬人唔會再幫襯渣狗,仲未知衰仲要串77
佢次次都要100毛執屎
好撚難食!
張生你好,我係科莫多狼人,我開Po幫你大力宣傳咗㗎喇唔使多謝我
留名睇cap 圖
先開得嗰一個Po,已經俾比成村人屌我係打手如果真係打手嘅話$1一個正評都成五千銀,我都想做
上次幫襯杯凍奶茶好唔掂
之前唔搵過人黎幫手train過咩?
啲水吧職員點解可以咁hea
炒左佢啦 老細一走開就吞pop
我一早富甲天下啦
呢個價
ok啦
【 撐弱勢・撐瓏門 】

廣納大家對於運用瓏門飯券嘅意見後,
我哋決定採取以下方法:

一)將會與不同的非牟利組織合作
為處於生活困境嘅香港人,提供短暫膳食支援。
(會喺之後日子向大家交代返計劃發展)

二)年輕人是未來社會棟樑
我們將放置部份飯券於各分店「專用券箱」
供本地全日制學生拎取。

多謝大家近日對瓏門嘅關心
不少人更主動PM我出謀獻策
亦有人希望瓏門不如收起所有飯券
先為餐廳解決現金流嘅問題
但我希望在此說明一點

我不希望 不勞而獲地取得任何金錢/收穫

現階段 我只希望大家能夠賞面嚟到冰室
重新認識一下我哋嘅菜式(煲仔菜!煲仔菜!)
以及好好運用支持者捐出嘅飯券
去幫助社會上有經濟困難嘅人

感謝呢幾日 開聲撐瓏門嘅人;
亦感謝仍然對我落井下石嘅人

我會好好記住此刻嘅感覺
竭盡全力 保護冰室

路遙知馬力 日久見人心
———————————————

屌你老母 睇到你張相就知兜飯俾狗食,咁多吹捧,樓豬真係食開屎
Push
其實$4x-$70 想要啲咩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞