【劇透集中討論區】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (3)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我比較想知返去舊世界即係點
又得返佢兩丁友係海灘?
景甜呢個高齡產婦同真嗣仲生唔生到
咁似複製香多啲喎
如果係eoe世界得返2條友
點搵劍劍
講所謂嘅大道理都戇鳩鳩
EVA如果唔係條撚樣話要reboot
邊度咁無端端又黎執着EVA
由TV 到EOE, Game, 小說 漫畫 同人(Re take)
一早喺十幾年前已經落咗幕啦
係條撚樣講完reboot cap水拖撚咗10幾年
去到而家大家都想睇埋個結局當了左件事
先唔講大把人日子都係錦過
屌條撚樣咪又係一樣執着喺特攝片到
你一係就唔好消費明日香同真嗣
https://www.evastore.jp/products/detail/13816
最簡單好似上面咁
嗰頭消費完佢哋 轉個頭又同你講
唔好意思佢已經係劍劍既形狀
嘩大佬你買完返嚟真係喊三聲
做人都唔好咁嘔心啦
邊個先至係反社會人格啊
根本由頭到尾最放唔低嘅就係佢自己
憑乜嘢去教fans做人
六年前口響響喺度啊日本動畫會係五年內消失
扮大嘢
而家咪又係馬照跑舞照跳
鬼滅 巨人 咒術 電鋸人 無職 etc
雖然係有部份係爛尾
上過EVA就唔會老 咁係咪代表不死?
睇完好多野唔明,睇左日本人分析出以下解答o岩唔o岩?
1.薰已經loop過好多次包括EOE世界,但每次都得唔到真治最希望既結局
2.某次loop做埋司令,所以加持先叫佢渚司令,
3.式波系列同綾波系列一開頭已經俾人設定左對真治有好感,
呢樣應該係薰做的?
4.破阻止左第三次衝擊係薰,但係Q世界變左做加持,所以破同Q分別係兩次唔同的loop?
麗咪死咗
1. 應該係
2. 可能係
3. 個人覺得可能性好低 綾波系列設定左對真治有好感應該係白波死之後個批來
因為要引真嗣返去開13號機(定我理解錯)
4. 可能係bbq完初號機之後仲有大爆炸之類(?) 屌中間個留白14年真係任佢吹
自爆點同

機戰呢段點兜呀?

佢地都無諗過明日香會同劍劍一齊

真希波先係真命天女
司伶果然係癲佬 真嗣有咩得罪佢
佢老婆消失關佢個仔咩事

管理員話唔會關站,可以放心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞