估唔到HSBC Visa Signature都變埋公廁卡(6)

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
賞滋味
想由白金upgrade去visa signature
但d錢放哂係美股戶口
抽番出黎 美金佢計唔計資產?
乜撚都計的 只要係hsbc
想問下mpf係匯豐計唔計,定剩係計現金股票,唔計mpf?
MPF yes
唔該哂
但我冇hsbc戶口citi來
月薪夠 send埋糧單都俾佢reject點樣可以睇free tu report? TU個到填code係咪用翻hsbc application個application reference code就得?
點會冇?
憑滙豐信用卡增值:上限增至HK$3,000
由2021年8月起,使用滙豐信用卡為PayMe增值上限增至HK$3,000(其他信用卡增值維持HK$1,000上限)。
用家需留意,以所有滙豐信用卡增值PayMe餘額都不能獲得回贈。
柒左。不用理會
唔好哂時間哂錢去check TU
大貓批唔批係睇心情
有埋電子錢包回贈嘅話呢張卡可以話係無敵
SC simple cash 入1000已經15蚊
無咩敵
咁咪姐係就算增到$3000都無意思?反正1千定3千都賺唔到回贈
真係好on9 今日打去問 佢話原因係收入唔夠 我真係笑撚咗
入咗都係唔得係咪要信件先有嗰個code 因為我係入email個application reference code
大貓係on9,我月薪資產都過哂佢都reject左我兩次
係咪要隔一排先再申請會好d打去CS乜撚野原因都問唔出 廢撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞