估唔到HSBC Visa Signature都變埋公廁卡(6)

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
Pish 有冇巴打可以答下?
屌 而家迎新有成千蚊
想問openrice 比錢 算係咩類別, 飲食定網購?
滙豐又有極抵嘅「賞付款」優惠!只要喺推廣期內憑滙豐信用卡於759阿信屋、誠品書店或者Sasa付款,就可以以$1「獎賞錢」抵銷HK$3簽賬!

今次優惠最多可以用 $150「獎賞錢」,亦即係可以抵銷HK$450簽賬,真心超抵玩!有嘢想喺呢三間商戶買嘅話記得唔好錯過呢個優惠啦。
推廣期:2021年5月4日至5月17日
#仲可以夾埋最紅自主有2.4%回贈

唔錯喎 $150 = $450
點先用到1=3找759數
賞付款直接找 759 條數

1=1
張單係幾時?
上月 唔通要優惠期買野先得?定apple pay 唔得
一陣打去問下先
個優惠今日先出,你找之前條數梗係找唔到啦
你睇 T&C
16. 「合資格交易」指推廣期內於指定商戶以合資格信用卡作任何交易。所有未誌賬、取消、退款及分期付款的交易 均不會算作本推廣的合資格交易。

on9仔左唔好意思

想問下知唔知759 用vs 定red回多啲
VS 3.6% or 1.6%
睇你揀咗咩類別

Red
1%
睇個樣應該只係三種卡各揾一張者
不過Visa唔揾張VS出黎又真係怪
最搞笑係個最紅本地度假,銀聯卡唔適合抽走左,反而整張金卡
最新個表寫red實卡paywave 2% bor
今日先試黎
1%
有咩
個reward eshop 幾耐更新一次
如果你係講幾時做特價,我只能講不定時,不過有跡可尋,但係你要到時到候自己金睛火眼𥄫到實,今次佢開店的鐘數唔同以前,我都幾乎中招

但係如果你係問呢次特價有無下一批券的話,我只能答去到24號都唔會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞