估唔到HSBC Visa Signature都變埋公廁卡(6)

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
會唔會係用哂1.2%既果十萬
即係果五個類別夾埋已經回左$1200 俾你

因為我都係vs揀食飯 有1.2+2.4啵
肯定未爆,總之我有機會就會再去同一間餐廳實測
想知10萬上限係點計,假設我5倍自選放哂落食飯到,咁我係外國網買野,個金額計唔計落10萬上限到?10萬上限係指自己己選定類別的頭10萬、中到5大類別的頭10萬、定vs碌的頭10萬?

最紅2%
VS額外1.2%
基本0.4%
佢一張單分左3份 你自己計多次 一定唔關Apple Pay事

係呢三條簽賬
我cap L 埋圖,係一蚊都無呀
就係一蚊都無,我先肯撚定無入到1.2%
(因為我好少機會食飯有得碌卡,其他類別更加唔岩我,所以先繼續揀食飯。咁岩我返工個度有間速餐廳有得碌卡先至畀我發現呢個問題)
屌你老味頭60日用唔夠8000 冇左個迎新
公廁卡都申請唔到
收statement計啦,佢啲RC好q亂,category唔知點計永遠唔啱數,但summary就啱數
Agger。Red果D分類就啱,VS果D就唔啱
一千蚊
有無人知
1.2% 有十萬
2% 都有自己既十萬
提提大家,用apps找759/SASA/誠品既數
可以一分換三蚊,上限150分,即係450蚊樓下33折
咪走雞!
多數上網買嘢 張卡好似冇咩用
請問有冇ching可以將張主卡同附屬卡入一齊入落apple wallet度?

我部機本身加左張主卡, 再加張附屬卡果時iphone叫我打上hotline做認卡步驟
咁我打上hotline, 佢叫我落分行搞, 我去到分行, 佢又叫我打上hotline問
我叫分行職員幫手問hotline, 個職員聽hotline條友講完之後, 整左d唔知咩,就話第2日可以加卡
但張卡過左幾日都仲係加唔到入部iphone度
Red 啱你多少少
開埋red 咪得lor

簡單餐廳用signature 網購用red
誠品買滿$300減$30同埋誠品卡優惠都唔影響1 RC=$3,可以同時用
聽日先去買 過左17號先找仲有無1分換3蚊
太遲見到
我呢頭俾完錢,下一分鐘己經可以找到數
但17號完唔知佢包唔包17號既交易
記得係APP找
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞