估唔到HSBC Visa Signature都變埋公廁卡(6)

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
想問下VS酒店擺酒草唔草到賞滋味?
擺左60萬落去都唔撚批
我想問下呢張垃圾咭有咩好討論
十年前得兩萬人工冇戶口都申請即批
以前有得travel,當地消費用佢有額外分,多過vs
而家都有 但我唔travel為左幾舊特登去
而加有red card唔流煩,又無得旅行,張野廢左。純粹懶得cut
你一日係premium 都冇得cut
premier
係,之前爽啲,6.4%下限3K
而加變左廢卡,上網有red,唔洗煩下限,又唔洗理佢web reg country。
而加vs 加 red 簽哂
但都要小心red中伏位
red 而加好似有幾類online唔計,red post 有表
月經:大貓批卡睇心情
我係hsbc vs 新客仔,岩岩簽左萬幾蚊,但都冇800rc ,乜唔係迎新有$8000送800?
第一次玩迎新? 過左迎新期之後 起碼兩個星期先會派比你
恆生statement 有78萬都唔批, 不過我係原本upload 果張78 萬statement HSBC 睇唔到所以reject 左我, 之後我再upload 78 萬既statement 比佢做 reconsideration 但係又再reject

會唔會係因為我上個月先入左50萬入去恆生, 擺得唔夠耐所以reject?

我應唔應該reject 完之後再提交新申請 (個CS 建議唔好即刻做新申請喎, 話會影響TU)
利申:月入唔夠3 萬
屌,你唔係擺喺HSBC多多都冇用啦
嗰50萬新錢點解唔入HSBC後申請?
唔想特登又開一個HSBC戶口呀麻 唔中意咁多戶口

資產唔擺HSBC 既話一定唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞