估唔到HSBC Visa Signature都變埋公廁卡(6)

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
想問下vs, 係唔係in-app 或者 網上用apply pay買gift card ($10000) 都可以食晒兩樣 流動電話付款優惠 & 最紅網上及海外簽賬?
無啦啦多左600RC
乜我一個月簽到8k咁多咩
講咪講做乜要show卡出黎
仲以為係咩咁巴閉既卡添
碌得多cut鳩你
有無巴打解答
應該係冬日回贈
Apple Pay 8000未收到
其實佢寫清晰d 好難咩
起碼比人知咩活動都好呀
交稅果啲獎賞錢出左嚕
佢就係想你唔清唔楚
主附入曬apple pay, hotline搞掂
新手一問,最紅自主獎賞條款話:

「合資格簽賬」指在有效期內以合資格信用卡於已選定的簽賬類別的簽賬交易(包括商戶分期付款每月供款、電話購物、郵寄購物及網上購物)。
以下交易並不是合資格簽賬:
-以電子錢包所作的交易(包括增值電子錢包)

咁用Applepay 俾錢係咪合資格簽賬?
因為我見佢話電子錢包不是合資格簽賬
Apple pay 好似唔當電子錢包
巴打,Applepay俾錢係咪無最紅獎賞
啱啱追post見到有巴打話中左伏
#92有巴打話中伏
我有google search過Applepay
wiki話Apple Pay是蘋果公司的行動支付和電子錢包服務
所以先唔明上黎問
對唔住各位巴打先自膠一打
我係果個話中伏嘅on9
Reward+係將basic, VS 3X 同最紅自主5X分開擺
條數如果細啲嘅話未必出到好清楚
我之後係再用Applepay係有分嘅
但係我都有見過話可能會當咗俾錢apple無最紅自主就一時心急出咗reply
雖然個次logon最後都唔知有無分
再次對唔住伏咗巴打
唔該哂巴打
咁我可以放心揀賞品味
去一田用Applepay 3.6%+5%額外獎賞
仲可以食埋一田個promo
每滿$1000換$50一田現金卷
唔該哂巴打
追左post見有啲話得有啲話唔得先再問下你
點解我個acount過哂400k 佢都唔批 ?
利申:失業中
大貓啲審批係估唔到
有人入息過埋有Proof都Reject
新手啱啱收到vs想請教下:

賞世界個海外及中國內地的簽帳係咪包大部分網購?e.g. amazon asos 淘寶?係咪用唔係hkd結算都基本上係賞世界?感激
要網購用RED 啦
淘寶冇架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞