[掟西瓜尋湖龜]2020-21 NBA 常規賽討論區 (18)

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
daj over knight
bg over gasol
Card design唔靚又無得玩,無興趣儲
In game dunk 定slam dunk contest all time?
一dd款啦
有d真係唔靚
不過d球星閒閒地都幾十款卡
總有d靚design
今年all-star無龜無毒撚無一眉,應該幾好睇
無Klay無興趣睇
想睇下ZION
有少少鍾意睇佢打波
Btw講起炒賣 有樣野叫nba top shot
係俾啲人用錢買球員嘅highlight
有啲highlights 炒到上8000幾美金
睇唔明do what
點解呢D會有價有市?
網上冇既咩
即係例如 ja morant poster aron baynes個球
你可以用錢買呢個highlight
佢地類似用Bitcoin個種技術幫呢條highlight加密
然後可能整100條呢段片
你就可以買左佢返黎 類似球員卡咁
但係張卡=段片
利申都係聽人講
球員卡都係咁姐
你都可以網上睇
不過如果你買左段highlights 佢會加密
再幫你買段片加左一啲code 咁就有特別價值
類似Bitcoin咁
Ja morant有球poster上到好高價位
籃球卡都有所謂既DIGITAL CARD
但冇咩市場
段片黎講相信正既HIGHLIGHT鏡頭YOUTUBE好多都有吧?
我自己理解就係類似買Bitcoin 咁
不過啲coin變左做一段highlight
不過聽講依家啱啱先開始 啲highlights 仲係好平常個啲
之前歷史性mj the shot , dame buzzer beater個啲會之後再出
到時應該炒到上幾十萬都得
佢最特別係你買左之後就會係條片入面有個序號之類
個個序號係獨一無二 加過密
不過其實都係個炒字
呢啲電子貨幣真係睇唔透
連All Star media day嘅相都冇,明明聽朝已經係,今年完全冇心搞
香港Yahoo3月8日全明星賽免費足本播放
https://hk.tv.yahoo.com/nba-hk
今年asg波衫黃vs藍
今年asg計分方式係咪用返上年第四節搶分嗰種?
紅對藍最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞