[掟西瓜尋湖龜]2020-21 NBA 常規賽討論區 (18)

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
再講埋其實勇so far條路就得一條

暫時根本唔存在咩tank唔tank

你勇士無論如何都要睇KT究竟仲有幾多

換句說話講,即係點都要Keep住爭冠

所以根本就唔會亦都唔應該去考慮tank呢個問題

反而你地d勇狗三日唔埋兩日就ff要tank
Kt出返嚟有8成應該都吸到人嚟
冇嘅話就等含啦
15年勇未拎冠前有邊個會指定去勇呀
斷兩次腳點會仲有八成
同埋見到有勇狗話唔洗諗績KOJ真係笑左

你唔要就真係Total loss

你本身爆都爆哂cap

冇可能FA要到佢呢個level嘅role player

你續左佢都仲可以諗拎黎trade或者做S&T
Myers將本身乜都冇 變成見頂+狼pick+kelly
屈撚到顛
但我記得之前都仲有勇狗屌佢垃圾
今季班勇迷都一巴巴打返自己塊面啦
幾年前笑騎既每一句幾乎都可以拎返黎用係勇身上

然後淨係識留負皮唔敢駁
百萬勇湖狗,沒個是男兒
可惜我已經......
我已經唔係男兒啦,小妹想你了
知唔知Sign and Trade要球員肯先得
你又知可愛唔肯?
一日可愛冇話唔肯 一日都有機會
Siu 4

唔止可愛
禾勇遲啲會trade埋ad
Ad都冇講過唔黎勇

Foj就不了 太老
認真講 機會細
佢本身已經打算
係自己家鄉LA打波到退休
就算想追冠啊
都會揀去湖先
你份人咁認真分析膠野既?
人地認真討論又要比你串
師兄,出面個個 d post都係咁,唔好咁認真啦

btw 唔好 cap我圖
Butler 同 MJ 越黎越似樣
Oklahoma City is trading guard Hamidou Diallo to Detroit for forward Svi Mykhailiuk and a 2027 second-round pick, sources tell ESPN.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞