[掟西瓜尋湖龜]2020-21 NBA 常規賽討論區 (18)

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
而家黎講波叔領先

今日灰熊最尾個哨黑到痴線
embiid could be out for 2-4 weeks
ESPN Sources with @ramonashelburne: Philadelphia Sixers star Joel Embiid's MRI showed no structural damage to his left knee, just a bone bruise. ACL and meniscus are fine. No timeline yet on a return.
無事
但對爭mvp應該都好大影響
人冇事最重要
應該唔夠場數爭了

依加望Jokic拎了
多謝!
AD唔出潮仲有前四就肯定係牙皇啦…
foj憑乜

屌你老母
基本: 呢個年紀仲有 (數據)

唔係佢攞邊個攞?

(數據) 就自己隨便寫就得
唔會係佢掛
湖之後應該戰績應該會跌啦
無ad勁極有限
無西區前列位置應該唔會比佢

物以類聚
隊波柒起上黎連個旁述都係弱智
垃圾隊幾時摺埋佢
唔好留係nba獻世比人笑
係 人冇事仲可以爭FMVP
一個後衛 對住護框值兩億ge DPOY
球球突破打籃底入42分
仲未計defensive end
overrated條友仲要堅持自己冇講錯先on9

呢2季打到咁,基本上得返一隻腳

做得返唔錯嘅role player都偷笑啦....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞