[掟西瓜尋湖龜]2020-21 NBA 常規賽討論區 (18)

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
佢自己打 vc over 7ft in game
Vc世一
其他唔入流
你入埋世柒list添
你先係大佬

一個入樽賽冠軍》〉nba冠軍
有冇人都有玩下籃球卡
可以係成盒抽或者上網直接買咁
香港真係少左好多
咪係,條5毛廢老仲周圍屈人
有咩玩
唔係得個儲字?
點玩
傷前啲mid range好準 傷後越射越出走火入魔命中越黎越低
有得炒 ja morant 啲卡買返黎幾十鎂
依家升到唔知幾百
買一盒好似都成4位數
我見有啲卡勁撚貴
其實咩玩法嚟
我聽podcast 啲人係一張一張咁係eBay買
應該有啲特別版咩簽名卡 新秀卡個類
DSJ over Jcole
都係儲下簽名卡波衫卡咁
我鍾意直接上ebay鍾意邊張就買邊張
抽好貴但亦都可以抽到天價卡
早幾日有張doncic既卡賣左四百幾萬美金
有d人會寄張卡去grading
你張卡冇花corner位又sharp又冇披邊呢d又高分d賣出去又值錢d
今年ASG 0氣氛
宜家出番好多舊人
以往d球星絕大部份都有出番簽名卡
同埋大多數都唔係貴
當然有幾個最頂級都係唔平
一定係sit dunk 睇到個陣驚訝到俾唔到反應
邊啲先會值錢
球星黎講如果最後有D成就
最值錢既多數都係ROOKIE年份出既卡
當然包卡越貴同埋某款卡既數量越少既就越貴
好似以下呢類LOGOMAN既標明係one of one只出得一張既一定正野
https://www.ebay.com/itm/Jamal-Murray-2016-17-Flawless-1-1-NBA-Logoman-Game-Worn-Rookie-Patch-Auto-RPA-RC/224358652866?hash=item343cd15bc2:g:jvMAAOSwoYNf-hwP
卡既評分9.5都可以話係最頂級不過多數都要寄去BECKETT攪(要拎10分既可能幾百張都未必有一張)
另外有個AUTOGRAPH既評分,呢張係卡背寫9分
因為見個簽名好似D色有少少甩甩地
聽朝99台唔播?
另外有D貼紙簽好似以下呢張
https://www.ebay.com/itm/2019-20-Panini-Instant-Rookie-Logoman-Autograph-Auto-Ja-Morant-1-1-True-RPA-RC/124440233214?hash=item1cf93744fe:g:TrEAAOSwuihfsJv1
唔係直接簽係卡度有D人未必咁鍾意有D人冇咩所謂
好多卡係有波衫波鞋既一部份CUT左落去睇下有冇興趣
如果塊波衫嗰一塊係淨色既就低價D
有D可能CUT到塊有幾隻色既又貴D
當然最靚就係以上講過既LOGOMAN
應該一件波衫得呢一塊?唔多熟波衫
不過宜家PANINI出既未必係球員著過落場比賽既波衫
可能只係著過上身一陣咁解
以前UPPER DECK出既卡寫得DETAIL好多,有D寫到好清楚係NBA比賽著過
冇啦應該都冇宣傳過節目表又冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞