[掟西瓜尋湖龜]2020-21 NBA 常規賽討論區 (18)

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
書人係咪唔想去,連三分賽都唔玩
Ddr今年點都值過conley 定係因為依家打PF當F無得replace G
網隊而家淨返幾錢去追格芬?????
Booker will miss the All-Star Game due to a left knee sprain. He was named as a replacement for Lakers‘ Anthony Davis.
傷左啊
唔係,銀仔揀邊個都得
尋日打完湧有少傷
直接射波唔去啦
無理由齋去射三分就無咗幾日假
想問下all star幾時開始
無記錯係星期一7點半 skill challenge同3分賽
9點all star正賽, 中場休息搞入樽賽
畢拿咪屌柒過佢囉
仲叫佢過黎?
Conley今年真係值得all star咩
唔值,見爵士賣慘情銀仔可憐吓佢
有15年一線鷹先例,又年年都話佢咩all star遺珠,邊有人會嘈
不過數下西岸真係要入既g都入哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞