[掟西瓜尋湖龜]2020-21 NBA 常規賽討論區 (18)

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
OG都18M一年,大橋今季表演at least 叫價20M

https://youtu.be/W0DRuU3KziI
有睇大橋今年就會知佢唔止係單純既3D, 佢係two-way player

講打波無腦佢全nba數一數二
仲好意思笑鳩人
字母無腦?

笑 無腦都MVP
做乜無啦啦串beal
咁大仇口
大橋無自己三分個隻創造力(step back個啲), 都係等cns
不過佢今年啲急停中距c9s, 手長腳長, 極撚似kawhi
sor9我點都係排橋>DA
DA話佢防守好好係, 但佢真係會成日無啦啦miss cut in, 呢樣先搞到前兩場第四節唔再出佢(今場大炒, 唔計), 何況1on1你睇saric打mb個場...
我依家寧願saric 22, ayton 26min咁出, saric係會令防守廢少少但進攻真係好好撚多
係囉
明明上場同WB有講有笑
原來咁憎beal?

year 3既比較

大橋年年都進步梗,上年執番好過射姿,宜家d三分去番pre draft既平

同埋你講得啱佢d pull up mid-range今年又係練番黎,出手點高到痴線

DA個問題都係咁,inconsistent. 都已經唔想再loop,就快死心

Saric係今年既奇兵,知佢係有作用,係無諗過係咁大,近依幾場closing lineup都係出Saric,似係想為playoff鋪下路,宜家佢場均出得18-19 mins, 希望Monty用多d,去到24-26mins會幫到隊波最多。
Saric個net rating係全nba第一
最仆街真係bridges心態好撚好
希望佢可以叫返醒carter
係真係好撚似, 雖然無kawhi咁大隻, 同埋捉steal同板都無kawhi咁強
但1on1防, 我覺得係好過kawhi同年

DA好難執....因為真係完全無問題, 淨係心態
佢個spin fade away jumper好多commentator都話unfair, 唔可能stop, 佢家下係成日走漏位個下有啲嬲....同埋呢隊波真係好易switch走, 所以DA先成為防外線最好center, 最高coverage, 同時差唔多隊隊center對我地都打到識飛, gobert, valcinuas, MB(係得jokic個場, DA真係守得好好), 但關鍵都係saric最好用, 防扣2, 攻加5咁嘅feel
如果數字人留大橋就唔使捱屎綠
Zhaire Smith cls, 13th pick兩年打咗十場左右
今年已經無波打
邊有得咁講
其他未必得,但大橋個情況絕對可以咁講
個時我仲覺得橋好撚慘, 費城大, 阿媽幫費城打工
zhaire體能撚好用啲, 同埋個時簽咗ariza
好彩trade鳩咗, 笑死
我不嬲唔睇大學
但zhaire應該無咁差?? 佢都係因為喪傷
唔傷來講, 加埋個時76仲睇得起fultz, 同埋有得賺heat個1st pick

未諗title
特別鐘意串人唔傳波
mvp跟智商排?
弱智點拎
智商同技術兩回事
弱智都有mvp
冇mvp果個係咪衰過弱智
你家MB破包夾一事上 同字母同lv
都係一樣咁弱智
咪執禾口水尾
勇狗
果然係淨係識負皮唔敢駁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞