一個攻勢話你知,天姆華拿有幾廢

187 回覆
18 Like 122 Dislike
走位冇咩問題,但埋門
換轉華迪就應該狂抽網頂
L1三角咪得,洗乜咁煩
就咁睇其實呢球俾得都還可以,係太大力,細力番d都有機大位d入到
法比安奴遮線一流,之前拉輸福特反擊比人吊到上天花板都係因為佢。
力度有得控制
咁都難? 佢shoulder check 吓右邊咁撚多位
走右啲就易畀
而家走得咁柒梗係難畀la
點會控唔到 就返順far foot 一hard touch
就諗定點慶祝啦
Mount 推住波上,後面空位咁多,你Feb上嚟搶一標就過啦

仲成班唔識踢波
你講得岩只係mm 比得太深

以為打fifa 咩,而家咁走2對1

如果傳中間法賓奴一直都收步封緊中間位

除非過頭波力水岩岩好放落個位到唔使控,唔係一要控後面d 人都到,講咁易咩,仲要werner 出名控波廢
你自己睇返慢鏡先, 法賓奴唔洗睇雲拿, 個位就唔洗逗到咁後咁被動,
成個攻勢由頭到尾法賓奴連做主動的機會都冇,
雲拿走斜線法賓奴做的野就簡單好多, 佢有得揀拍上去, 有得揀上小小封斜直線,
慢字到時得返條左腳內彎的線路, 仲要係出得急勁同埋準先有機會, 你唔好唔記得仲有艾利臣等緊出迎, 踢波唔係拿手制扲制。
「華拿如果肯跑返入中路,依球基本實入」?

你有冇考慮過華拿把握力有幾差
法賓奴企位靚搞到mount好難做

Werner走得岩不過mount俾深左冇機會修正再射
而且Mount仲有得揀用Werner 做誘餌自己推中間射

Werner走中間就迫mount過頭early cross, 成功率較低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞