一個攻勢話你知,天姆華拿有幾廢

187 回覆
18 Like 122 Dislike
認同 雲拿真係廢
我認同樓主,向上走搏佢傳到機會大好多。
俾橫啲得唔得
遠啲嗰個後衛應該都追唔到
你。。。。都係睇波好了
咁俾波走位冇問題
係mm傳得大力咗少少
所以射門角度窄咗好多
好煩呀打炮佬成日喺度拜仁拜仁
法賓奴收晒步 你比中間實截到你啦
襟R1 + x 就傳到啦
不過你當MM係Kdb咩
認同,要俾中一定係mount 推右一下,法賓要轉身轉腳,同時timo 挨右少少,就應該好易傳到

右腳片地面波 : 實太深、條友無能力比到
地波橫傳,:雲拿回身拎,比人拍到
過頭: 兩隻軌距太近, 比到位就球速慢,比不死人包到, 太大力就無意思
盲既都睇到法賓奴收步就係唔比你劏中間
佢控波係廢
但打迫搶有用
望電視緊係易啦 你落到場踢先講啦 唔撚講你以為你踢緊英超
成班都唔識踢波,
佢個走位先係教書式,
如果雲拿走斜, 法賓奴根本唔洗顧忌雲拿直接上搶, 莊越位之餘利記中間個個仲有機會追返轉頭,
而且條斜線位俾法賓奴block左大半, 打機就話禁個L1三角姐,
家陣落場緊係要利用最大機會,
雲拿走個條線令到法賓奴一直要一個睇兩個,
全程都只可以被動無得揀做第二樣野,
車仔個走位已經成功左一大半,
係俾波大力左少少加上雲拿不嬲走位一流, 埋門9流。
大力咗少少咋
一睇就知樓主打開fifa 冇踢過波
要高速向右走 就會背住mount
同時又要望住左邊後衛位置慎防越位
再遠d又後衛返緊黎包

反而雲拿咁走先可以2對1 法賓奴
只係last 一腳處理得差
你應該send牙膏漏頂嗰下
點睇都係已經俾得啱啱好 走位都靚 其實最主要係法賓奴包撚曬位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞