一個攻勢話你知,天姆華拿有幾廢

187 回覆
18 Like 122 Dislike
我睇多幾次個gif ,
Mount 一直密密腳等緊俾
Timo 一直逗,逗到最後先再爆落去
mount 比得差>比得靚
而家雲拿個走位穩穩陣陣有窄角度射門
睇你點揀架姐
要屌就係屌雲拿埋門廢
唔會啦 佢勁過奧巴羊
咁我覺得要屌埋mount 呢球力水差啲,太大力
其實我唔覺得mount 喺呢個反擊做得有幾好,佢傳完波就收步,完全無諗過走埋入禁區
mount 又唔係迪布尼,佢傳得算係咁
起碼無浪費到個機會
唔係話mm廢 我只係想講話依家呢個走身後走位失誤風險係相對細姐 個走位係無問題
唔會係廢掛 你話呢個攻勢show到華拿點解唔係勁既前鋒就話姐
喂咁無討論空間啦
只要完成到一個攻勢就叫無浪費到個機會

如果係美羊身上發生我會屌鬼,呢球攻勢係應該要入波
其實第一張圖個選擇係最好,單純講選擇個時其實唔應該講俾唔俾到個d,因為戰術上嚟講咁俾係最有威脅,換轉奧燒俾c朗哩球已經入咗
你咪屌囉
足球嘅野,邊有話應該入唔應該入,太多因素影響
mount 無浪費,雲拿有浪費,因為佢射得差
咁呢個角度可以點射呢?
同埋佢慢咗決定走落去啦
搞到拎波射已經比keeper收窄
呢球處理唔係perfect, 但係點都唔算"一個攻勢話你知雲拿有幾廢"
C朗美斯應該入到嘅
攞到算係咁 仲叫佢單刀
無,佢射唔到
因為佢廢
所以佢預左比人屌
點會唔係
佢係決定落底就一早要走位啦
去撚到冇晒角度先落底
一路跟住fabinho跑唔知做乜鳩

比起走位分析你呢句仲符合個topic
千錯萬錯都係Werner錯
其實佢係抵屌,佢對mount 傳直線無信心又對自己射門有信心先會走呢個位
不過佢走呢個位係無錯,Son都喺呢d位入唔少波,佢錯就錯在覺得自己窄角度射會入到
又唔係打機 華拿向前走 一比慢咗就越位喇
仲要中間條線比人閘咗 有機會比另一個利球員夾
佢走呢個位的確冇錯 但太遲起步
早d起步角度都大d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞