[巴老母坐牢瘋狂慶祝區] 靶場隆拿球迷雞胸討論區 (370)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
如果係清到 15 23,咁買返個都正路
但事實係太難,一個高薪一個長約

3 臨退之前教多啲 A4 就最好
與其話咩韋拿
不如話嗰陣無左鳩白
Unfortunately, Shakira has been again a target of sexist remarks, this time by PSG Ultras only because of her relationship with Pique.

PSG Ultras were seen holding a banner that said 'Shakira in the Jonquera'. Jonquera is a city famous for prostitution.

Disgusting lowlife club and fans.

法國賤種
如果識西班牙話可以會好好多
嗰年打歐超佢仲係踢緊薩克達表現幾好
跟住哥狗話知佢嗰陣幫薩克達踢過歐聯附加賽都要買返黎
可惜
搞清楚 唔係我地棄碧咸 係人地嫌棄我巴
果陣如日方中,唔岩就即賣,唔會比時間佢夾
好彩簽唔到
同意
15 23點清
搭單仲有個#5 都清唔倒
聽講拿撲達仲想續埋羅白
其實一定會有d水貨嫁啦
laporta任內d買賣一定係功大過錯,不過其實都係要睇個sporting director功力,碧格列斯坦係世界級既sporting director,個時laporta離任佢都跟住走左,之後哥帥又走埋,根本個個都唔想跟rosell呢條賤種
加泰3毒再戰10年
收到風 #5踢到40歲
佢而家同40歲都零分別
球場蠟像
續羅白都 okay 嘅
當 Dest 後備囉
因為佢真心鍾意巴塞
邊撚個贏左
LaPorta, Speech都講埋
有冇佢d咩偉績吹下
巴塞個陣做哥狗上司
曼城個陣做哥狗條,踢下後場咁
曼城個到笑撚咗
拿波達係咪會季尾炒高文? 假如得西盃
曼城過黎?
美斯多數留低
有機會買啊古路
免簽,有態其實ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞