[巴老母坐牢瘋狂慶祝區] 靶場隆拿球迷雞胸討論區 (370)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Puig個態度其實幾好
但又真係未到佢正選
Messi 就黎又射手助攻雙榜首
西甲班人助攻廢能到 英超德甲最多嗰班都有10球 意甲就一堆八球
但佢表現係好過8 14 20 呢三個最好賣
Puig打後備夠班 如果佢想留咪留
與其借走佢 不如清5 8 14 20
Puig一直上得場都唔算好差 當然要計埋d對手冇氣
講真佢場場得10分鐘 就算硬曬都正常
Koeman早排都信佢 佢都算唔差
呢期又出少返佢 應該係moriba training打動佢
Puig又狀態有問題
再對比Pedri 同近幾場moriba有d比下去
但都唔係抹煞佢之前有表現 講到一文不值
咁同fb班一場論有咩分別
本身仲想話助攻難啲
仆你個街原來今季最多先7個助攻仲要幾條友分
美斯一場兩次已經同雞屎 哥利亞 卻奧斯 佐敦一樣6次
買到夏撚就可以同moriba組成柒頭連線
我屌你
蝗要包皮啦
講錢 巴就快破產
講實力 巴年年歐聯獻醜
講同美斯踢波 美斯都完約走人

人地同巴皮睇齊有潛力做新一代球皇
除非係弱智 真係諗唔到有咩理由會黎巴塞
買到夏撚就可以同moriba組成柒頭連線
都幾肯定蝗唔會買夏蘭特
蝗要包皮啦
講錢 巴就快破產
講實力 巴年年歐聯獻醜
講同美斯踢波 美斯都完約走人

人地同皮睇齊有潛力做新一代球皇
除非係弱智 真係諗唔到有咩理由會黎巴塞
如果清唔到titi
就夠曬前中後三柒了
丹就守後備席
咩人先會2021仲覺得巴塞會買到全世界都搶嘅球員
多仔下年應該無歐聯
夏撚應該留唔到
如果巴清得曬人再加Laporta
應該有10%機會搶到
小明又喊
其實夏撚真係弱智樣,所以來巴合情合理
咁後生就上到一隊 而家只係等機會就得
放心 巴狗撚有錢
巴窮到燶9成9買唔到夏撚
但又因為窮先俾到咁多機會新仔
個心情好矛盾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞