[巴老母坐牢瘋狂慶祝區] 靶場隆拿球迷雞胸討論區 (370)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
竟然反吸
有無人覺得丹呢球平地起驚雷有d似朗顛入個球
其實依球都幾痴線
禁區頂冇助跑就咁射都可以掛網
丹射波力量係好大,尤其左腳,成日唔使抽得好大力就可以射到好有力量既波,但控制唔到力度好易飛機,佢右腳準d
Let me make myself clear, Rakitic *WAS* a Barça legend (14/15 – 17/18), but after the 2018 world cup, he became too comfortable and bullied the club into giving him an improved contract for impressing *Only In World Cup* and not for Barça.

Not a legend anymore in my book 😤

講得幾好不過點都唔係legend
所以前一腳禁區內就飛機
禁區外就啱啱好
拉子心諗去到老西都俾人絕殺
次次一唔睇就反cup 一睇就比人大炒

個admin
巴有幾耐未試過兩回合制踢加時反杯
同時意味住往後嘅陣式就係 352
丹搭大旗
一睇就知白手套
咁既環境仲有6千萬比到人?
唔係主場咩
場波後面轉咗433啦
+1
做精華球迷算
不過丹同主席好似傷傷地

睇半場訓左就熱血反杯仲要連續3場cs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞