[巴老母坐牢瘋狂慶祝區] 靶場隆拿球迷雞胸討論區 (370)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Utt, 長腿叔叔,古,布加加埋埋砌到成億了
咁佢又唔似fati araujo oscar個d撞正同位冇曬人
又加埋pedri moriba咁爆起
Moriba potential係高過puig
踢法係呢隊波咁岩缺少左個位 好表現就有得上
Puig要同pedri直接爭位 自然比下去

我覺得下季如果清走5.8.14.20
睇下pedri攻中+Fdj Moriba雙防中呢個組合
冇左廢老 Puig做後備根本有時間俾佢踢
反而想知小明呢期食左咩藥 又入波
UTT同布邊有人要
Why not both
一諗起唔洗踢R聯就即刻著晒火
Utt longleg古 點會冇人要 中游波實有會收
10m一個賣實有人買 古就30m左右
影羅呢兩個就冇人要啦
古賣30M 疤狗蝕到仆係度喎
但puig而家真係好兩難 咁後生就做後備對佢發展又唔好 如果借去中遊隊嘅 又唔洗旨意翻巴塞踢
utt放到10m都偷笑
#5呢個負資產 0蚊走都得
古最多放到25~30m
大哨應該有10m左右
上邊加埋都過唔到50m 夏撚左腳都買唔起
仲要我地就快破產
當你計埋電話50m
傻丹應該仲有40~50m
清得晒先叫有返少少本錢搶到
得閒係到j下咪算
其實要留隊上位 兩三年後備點都走唔甩
以前小白 佩奧爾都等左兩三季先正選
柏度頭個年都係後備多
醉右都打左三年後備先多機會
Puig仲後生 佢想留打多一兩季 真係冇機會先走都得
當年大佬都上黎三季之後先走 巴查都4年 真係冇機會到時咪走
始終借走嘅失敗case多過成功太多 puig先唔想走
Puyol Xavi同鳩白都係上左一隊就好多波踢了
一季出廿幾三十場嗰啲
類似而家Oscar同pedri 咁

Puig真係無掟企㗎啦
借出去前途又唔慌好
醉右仲要轉踢右閘先有機會
無計啦,佢又唔係top到pedri咁,係要夾岩天時地利人和先多d機會嫁啦
做第12人

中場moriba perdi dejong好似不錯
不過睇定啲先飛機不能亂打
前排r連佢話見包皮大炒巴塞
搞到佢都有動力入波
如果包皮去蝗
夏撚嚟巴都唔係冇機
但暫時去軌最似樣
加上夏撚唔知啱唔啱踢巴塞
佢係步大力雄型前鋒
傳控彈彈波唔知掂唔掂
好似話拿撲達ready好曬啲錢
Puig算早一兩年上咗位 得佢一個青訓有潛能 可惜個陣啲教練又唔信青訓 少機會俾佢
到而家高文用多咗後生仔 但已經多咗競爭 仲要pedri俾佢更出色
Utt唔肯走先最大問題 冬季利開左15m左右買
華狗三年得法迪上位 alena都算升上一隊嘅
早兩季就係得佢都alena 而佢比alena更有potential
上季c蛇都信puig 大戰仲有份出
但今季多左pedri 下半季moriba上埋黎競爭
佢就有d比下去
條死niggar同拉一樣 打完世盃就冇心踢
拉都叫為隊波拎過三冠 又肯退落黎返西維爾
條玻璃黑鬼真係又廢又貴 仲賴死
其實moriba咩人黎
本來無聽過
點解仲用得多過puig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞