[巴老母坐牢瘋狂慶祝區] 靶場隆拿球迷雞胸討論區 (370)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
傷咗半月板
https://youtu.be/ky6FOCdG_F8?t=101
好似係呢下傷
豬隊友生性 美隊倍感安慰
踢左廿幾年波 仲有熱情
佢地會唔會好似普通人咁當打份工
柏B
美斯算係咁 可能真係中意踢波
贏過曬球會嘅獎都仲有爭勝心
就算小花呢幾年都淨睇重個人為多
我寧願佢後備....
花朗四大皆空架喇
柏b正選喎 得1415算後備
因為中場控制力下降 柏b呢d綠葉型 個人用波能力真係比mvp比下去
算係咁,買咗咁多年後備前鋒,終於有一個似樣後備出埸做到嘢。唔計丹麥大哨,對上一個後備殺手係唔係就係拿臣
柏B
柏度由MVP 變做MSN後備
因為中場控制力下降 柏b呢d綠葉型 個人用波能力真係比msn比下去
佢果下插水頭槌好掂
出面:美斯頭耷耷無爭勝心 我朗啲眼神就唔同
原來牙朗要離開西班牙 唔係咩敗走/搵挑戰
係驚西班牙警察捉佢請五毛打手
好彩佢走得快 唔係就要同大雄一齊坐了
睇返last 4mins果條片
biggay全程無返過後場防守
返去都冇用啦果時巴入唔到都係出局
仲有比爾沙
pk前鋒黎
洗撚回防
曾經有個#21
Schreuder: "Messi sees everything, understands everything, and he truly keeps track of everything we try to teach the team. Pique came back from injury and I wanted to explain him a new session. Messi came to me and said: "it's not needed Alfred, I've explained him already." [ad]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞