[巴老母坐牢瘋狂慶祝區] 靶場隆拿球迷雞胸討論區 (370)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
耶穌係哥帥話買
伊巴都喺當時數一數二最勁嘅中鋒 只係同哥帥關係差同唔係好啱踢(呢啲要踢過先知)所以你又唔可以怪曬佢 至少佢無簽啲垃圾巴西人洗黑錢啲轉會操作都叫ok 買到Danial alves, villa, 主席 用哥帥
如果...如果...當時全力追到T.施華就好囉
所以第二年一簽左韋拿返黎, 就會覺得如果09-10 球季即時簽韋拿返黎, 歐聯會唔會唔會輸比國米
不過呢D 無得如何...FF 下好
果時本身係Daddy 架, 係告魯夫出手反對, 推哥帥上任
一句講晒
你地想美斯下季留定走

如果佢肯減人工 接受輪換 想佢留 好難想像佢穿巴塞以外嘅波衫
如果走 去曼城好過PSG
David Villa真係好撚型
又係沉淪個時laporta返黎做主席
趁有9就好屌啦
遲吓切咗就冇㗎啦
佢絕左育好耐
想太多
唉啊原來係咁
Laporta
Welcome halun
對面唔急住攻啫, 但我地急住攻
跟住輸反擊, 劇本已寫好
352 都未必防得掂 Mbappe
耶蘇佬係哥狗話要
要數仲有黑沙維
完美演譯後備中場
要小心D喉舌報
好多都係親羅狗大雄
Barcelona have been offered the chance to sign highly-rated Bayer Leverkusen center back Edmond Tapsoba. The price would be very high at €40M, but Tapsoba's agent is Deco and the former culé would try to lower the price for Barça. [Sport]

原來迪高都做左經理人
La Masia@Youngcules ·3 Mar
Domenech explains it here: the structure would be like Raul Sanllehi-Txiki/Zubi. Alemany would be in charge of executive footballing matters, Cruyff would be in charge of technical footballing matters.

Joan Laporta told @RAC1
: “After greeting the club workers, I will be calling Messi. Will I convince him to stay? It will depend on him, I will do what I can, within the economic possibilities of the club, to make him stay”
耶穌踢完第一場之後,告魯夫都幫佢打飛機,話佢表現完美,點估到之後踢唔慣,之後直頭一沉不起,果陣都on9啦,明知佢冇得踢歐聯都要買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞