[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [51] 齊齊加入Dr. Stone爆肝活動!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
想問下依個每日任乜鬼野黎
試極都完成唔到 無咗2日50石
唔係講緊時間3點定5點會彈出去拎login獎勵
打主線
抽友情點
送好友禮物
打一場
練金
討伐
上面個巴打教咗set兩個點,個夾只係幫係咁點,即無限循環,掛幾耐都得。
原來係打主線 依2日掛住刷活動 唔該巴打們
set 點一次重覆10次《-- 呢樣SET會唔會要重新錄手勢?
好重要咩? 重點唔係你想訓覺掛機既話到中間會夠鐘就彈換日個MSG出黎阻你掛機咩?
凌晨3點會彈
係WO無諗到呢點
平時自己周回唔洗理佢如果用按鍵應該會彈
所以我夜晚係用返DMM掛 打算日頭先模擬器由佢自己刷 反正剩係英晶量既電池1個禮拜夠做
我直接砌左部5900X黎掛機 (順便打機
我成日兩三個鐘會醒知道咩時間咪較番好再訓
有冇買3060TI
多謝提醒,較鬧鐘起身 reset
100秒一場,掛到起身大約二百場
好肯定答你...3點
又話模擬器會BAN
... 你地真係好L癲 成個禮拜要日日都咁樣夜晚醒一醒黎打機我會頂唔順
我之前掛H3-10唔會彈出去.
event未試過掛, 低估計都唔會彈
冇 目標遠大D 想買3080/6800XT
自動周回唔會受影響 無自動周回先受影響 因為你用連點係=逐場按 你一完左場就會load 換日
話BAN排名丫嘛 但本身隻帳你買果陣你以為小浩逐隻幫你用IOS登入? 有咩分別
唔會彈係因為你用系統原生周回
佢自動SKIP左系統D LOADING
但用按鍵會彈通知所以一定會彈
我念起當年公連打公會戰打到3~4點都仲未出到刀
https://www.youtube.com/watch?v=ef35WqiVrG8

幻D特技食INT比較多好似
而家我都係用NOTEBOOK(MACBOOK)打機
想像唔到仲可以砌部電腦出嚟咁唔方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞