[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [51] 齊齊加入Dr. Stone爆肝活動!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
岩岩入坑果陣個個都係借mia 巴隻EMT推過5-6 好有回憶
話就話肝
其實都係掛機好輕鬆
加上 d角ark保值 (3隻舊DSt2都升返t1)
慢慢玩都得啦
但係原來Mia忙極都抽到腎仔
屌解我抽唔中
Ios點搞定要dmm 唔識搞
你set 左幾多點? loop係咪用曬10秒?
呢隻驚好玩在呢度 我幾滿意個玩法 又可以有收成既感覺 又唔駛下下追新腳新人
30抽中做海豹
BS/ 雷電內置連點 如果你用到DMM即係應該有PC可以掛到
想要司 科燈
兩點,用唔哂十秒,大概4秒左右
又一個棄
使用觸控調節
前往「設定」 >「輔助使用」>「觸控」>「觸控調節」。

可能要set下呢度
我一開始一個loop淨係點左出發一次再戰一次就好似你咁,但之後隔開啲點同一個loop點4次就冇野
你再試下吧,似係手勢點得唔好
我覺得今次仲有heart過dmc
完全切合返DS本身個故事 不斷用唔同素材合嘢 同埋唔同小隊遠征搵素材

最唔滿意係個閪機率
無人接我會繼續keep等得閒啲追返 兩周年應該有正野既 希望到時得閒啲
set 5點,每一個點至少揿多一下變兩點
比隻game搞到想睇dschem撚覺得幾正
睇 我都因為合作角追返哂佢合作既動畫 值得的
追啦 係幾好睇 唔係正統皇道但故事世界觀好有趣
唯一你要擔心就係追完 你會更加想追曬成套
Re0爭幾集睇完,想補埋小說
多數動畫做唔晒啲情節
快啲down番個dmm掛機我都唔係成日得閒玩 所以好多時都係掛機
我都係日掛夜掛
Dmm點排活動
好正路 我得返一個帳之後都覺得好似清閒左好多
佢地有D人set 按精 有D人就DL BS/雷電內建 mark 2點連點掛 仲有D無PC就IOS 切換控制果度用腎仔隻手狂點
已經比Re 0搞到想收隻EMT+雷姆ac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞