[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [51] 齊齊加入Dr. Stone爆肝活動!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
如果淨係以依隻game黎計 搵此方幫手掛機當然抵
但如果買設備係有其他用途就另計
好彩我11月食少少炒買左
硬件
THX巴打,終於可以快刷
咁都好D最驚果D要你係部機裝舊SOFTWARE果D野
望住個個掛緊 我仲升緊隻v
所以刷手巴佩巴方向好
但亦好易養d人把口
所以點解我要堅持收錢
就係你無時間打/打唔到唔係我問題,亦唔關我事
但如果你無時間又想要齊d野,一係比錢,一係自己黎
一買一賣真係好公平,我手動咁肝,當真係刷得快,2粒英晶要6/7粒鐘或更長時間上,你比d錢買人地既時間都岩呀,我真係無義務老奉幫你免費刷出黎
升左v你都可以享受快感~
掛到無哂藍波....
ok 全部大廠野
唔計windows 5年保
11k都差唔多 仲有ram slot剩 遲下加多兩條上到128gb都得
但塊版係咪支援到PCIe 3.0 行唔盡你條GEN 4 M.2 SSD
此方巴 你隻幻學技係咪同腎仔一樣
巴哈係有d版真係好誇張
真係好多人係搵都唔搵就直接開po
打幾粒字就問
你話日文game唔識日文無所謂,識既都會答

有d中字game都會咁樣真係搵唔到再問呢d都可以原諒
由頭升起盞哂時間同資源 用返其他法師掛唔係話爭好多 你秒唔到每wave多2-3秒都唔夠佢LOADING耐 我V秒住去 實際上都接近成分鐘 現實時間一場 秒唔到都係多十秒左右
Z490 用10代U應該冇4.0
摩巴淡定
大家都係吹下水
話說我琴日抽中左卡碧尼了
未學技呀

諗緊應該要點學
我d習技間比哂腎仔
水著算唔算法師我見隻加護又唔係好夠力咁
BTW 唔好忘記今次復刻大活得2個禮拜 唔係DMC咁3個禮拜 而家先由頭升一隻V黎幫手打料刷關好不智 仲要花時間幫佢學技同升ARK
我都唔識
當初問唯一留意就係..第日加唔加到勁顯卡
我都打算暫時向呢個方向配技,但唔知點配好
係咪都係升哂Int and 會心相關嘅一定穩陣?
未學技姐 個帳我放低左好耐 中間剩係登入下咁 水著我無記得爭幾粒滿星盤 加護就得9X 始終都係等大石關 秒唔到但順掛到都照刷住先啦
返去再研究下先
同埋腎仔係咪要個盤八十幾九十先開始痛
我依家得七十幾仲係R痕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞