[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [51] 齊齊加入Dr. Stone爆肝活動!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
玩普攻
我考慮緊課專服,
因為佢專服效果係 常駐減物理傷15%, 星盤有減魔傷15%, 自帶不動之陣(唔會咁易比人CUT技), 同埋病氣耐性(本身弱病氣)

隻野瀕死會加全隊物理攻擊, 加埋專服效果, 再BUILD坦D
可以坦住開全隊回血同+SCT招技
MP方面佢自帶女神吸MP
必殺技回得超快, 全隊加50MP, 外加降屬DEBUFF 掛弱點屬性傷害
然後你就會見到自己隻yoda係度跳黎跳去揮下捧
crazy
按精搞唔掂 成日刷刷下時間唔岩
冇用武之地?
巴打們,唔知點解我用iPhone掛機
過左1-2場之後會剩係禁左邊同右邊兩點
最底個點唔會自動禁,變左開始唔到新一場
特技為主 未試邊樣好d d技暫時咁配
唔係
yoda好勁
但佢勁得黎好鍾意放特技
佢有招特技就係自己係度跳黎跳去
MARK果個位岩時間唔岩都係SKIP左一轉爭分令鐘姐 穩就得
星眼呢!!!!!

因為抽唔到科燈
一路都係千空配ssr飛艇

但忽然覺得依個都幾岩千空用
星盤自己有
5千粒=換2英晶
自動掛2日半就換得哂呢個10粒英晶
好羨慕
刷錢應該刷邊關
咁正
H3-10
已confirm合作冇廢角
以後合作抽爆
佢星盤靚野黎架 只係同劍機撞到啪啪聲
夜晚拎dmm 自動周回d 自己打得快既關
訓醒睇到你就會見到有一百幾十萬
好過你打錢關
我無,我抽唔到

琥珀bb贏腳
機劍贏追擊
滑車我覺得好睇唔好食
我隻V 裝左但發動機率唔高
根據以往online驚既經驗 如果跟數據(lets say 5-10%發動機率)除番開2分鐘一場戰鬥 效率應該好低

利申:鳩up
我都係覺得琥珀唔差 但劍機真係算佢上位黎 又同屬 玩法又極似 但養琥珀成本同速度快好多 有活動肝英晶同魂
服我覺得必要性都唔太大 佢無千空咁脆 BUILD坦純功能性不如著鎧
我換左飾打上限學埋無屬20%再睇睇做唔做到半坦半打先 雖然都唔高上限
抽琥珀可以玩埋西瓜 🍉

琥珀之前唔掂應該因為真係個盤d技唔靚同上限得9999
同埋有機劍呢隻上位版既存在
就好似聖劍男主面對雷姆同劍聖咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞