[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [51] 齊齊加入Dr. Stone爆肝活動!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
咁又唔會 我晚晚都掛部舊機 掛左成個月都未有咩事
唔想比人ban排名
個120HZ MON係諗埋畀PS5用
無壞
你有興趣可以幫巴打掛呀

我未有咁好心咁大方免費幫人咋
依家d顯卡閒閒地都5位數一張...
未有咩驚吸引到我想玩...最主要係根本無時間坐係度打機
琴晚有巴打一言驚醒夢中人
你地係小浩到買既首抽AC都係經過模擬器500幾日用BOT登入
THX巴打,係我上多左一招上限+1
啱啱熄左呢招就OK了
但點解上限升左就唔識出
我run左24個鐘 刷完2500個電池
咁又唔同講法 PS5冇2K 垃圾機
要玩PS5就直上4K
之前因為唔想曬錢落顯卡度,所以揀內顯,內顯選擇唔多
呢D野使唔使額外再係部機裝軟件
定係純硬件野黎
我訓前轉返DMM 周回 廢事搞埋個轉日 反正一日有1000舊就肯定夠肝哂
其實我都極懶,唔想自己去搵ark 翻譯 ,一直想比張圖你地幫我圈住邊d 聖物要升 升到幾多lv,但我無勇氣咁做

依家紅魂多到滿 我亂升
Rog一年
我而家日MON住AMAZON
諗住自己買張3080
冇保養都照殺
香港都買唔撚到卡 痴撚線
課完就中
留石等下半
好似係AI要多過技能存量一半先會出技
等我掛埋今晚睇下穩唔穩先
到時再睇有無巴打有急切需要
其實都係逐張ARK 望下咩技 自己諗下有無邊招特別急/適合自己學 唔駛一定要點到每張都10LV 除非招10LV技你要用
教唔係問題

問題係你好多野都未練好就問定
主要異國,砂蟲呢d大路野升好10lv先再問

但我上次排名都有獎勵
事實係有人用完比人ban左
我只能估用模擬器上下線拎獎勵未必ban
用模擬器重復腳本刷野一段時間先會ban
利申9估
應該係佢個設定係(2/3下1技)50%以上就秒出
你變左2/4唔過50% 佢要儲到3/4先出
唔好話咩驚搶生意,我唔會介意,

我唔缺錢呢樣野
只不過我係太得閒,但唔想免費幫人
你知架啦,一陣免費幫幫下又養大左班人個口
就好易變左一唔掂就識搵xx巴咁樣,反正佢會幫人
又係真....有d野習慣左就老鳳
巴哈D伸手黨都係咁養出黎 寵壞哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞