[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [51] 齊齊加入Dr. Stone爆肝活動!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
靠活動刷爆 再用榮光拎黎打死神有冇可能
大貓用榮光打死神好易死(未有專武 60sc)
謝謝Ching
我都想擺低隻幻轉練千空先
巴打你點配技?
諗起琴晚有人討論賢仔定yoda勁

忽然覺得 將兩隻放哂入隊咪得囉
我單吊琥珀bb
連天都唔比我屌
一路J 一路升
點解呢
賣雙UR高練AC
破神 皇龍 硫泉 DMC兩張
V (6覺96sc bonus+16) 連專
加護 (6覺86sc bonus+6)
劍機 (5覺82sc bonus+2) 連活動專
腎仔 (5覺82sc bonus+2) 連專
上面4隻學齊晒技畢業
坦丁 (4覺48sc bonus+4)
NERO (4覺 bonus+2)
YODA (4覺48sc)
劍聖 (3覺51sc)
千空bonus+6, 琥珀bonus+2,司bonus+2, 幻
DS連晒專 必中卷未換
ARK 20幾張10lv 要用嘅都齊晒
藍井全滿 紅井9998
https://t.me/kenjilck
把專諗緊換唔換
好似有啲雞肋
幻既價值應該係咪都有
補血 BUFF DEBUFF易傷 真係純SUP 唔好指意輸出?
雖然佢有正面當你背刺咁打 無認真睇過佢打幾多 但覺得輸出應該都唔難打上限 係咪需要科旗又真係未必 學星眼2刀打特技 或者 純SUP上異常都未嘗不可
攻1234極,爆擊123,爆傷 爆傷改,樹屬攻,特攻boost, 背傷1 2,入場 攻 入場爆,銳氣,3重追擊,榮光之voice,滑車(未試作用大唔大)
淨低星盤戈堆
未升好答你唔到,仲有50張證放左係到 中唔到英
同埋點解我開完切換控制後,點一下個mon佢淨係識loop一次,但我已經較左10個loop
掛幾耐就有咁多
岩岩上邊都有巴打講過

咩set左10 禁1都係得1下
半個post 之前咪就係嘈呢樣
我未test 但你有冇見啲制係咪淨係郁左一次?
我淨係想抽石神
根本t2=垃圾
t1先係正常角
因為呢d 用藍魂升,我想問d 有咩係紅魂,我都係上攻略網睇汎用v 配技,佢有圖
大家加油
兩隻最勁既法師入哂隊 唔使揀
好多
ur lr 全部都要紅
飛艇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞