而家啲港女連畀人望下都要po ig story發泄

370 回覆
46 Like 1143 Dislike
你打咁大篇嘢 而家邊個傻鳩發癲起鋼?好撚嬲呀公屋仔? 跳樓死撚咗佢重刷首抽算啦
生係垃圾家庭 老豆老母冇教好你 又冇讀好書 你咁嬲我都明既 盡情係度發洩啦 狗仔
你咪打牌輸撚咗屈人出千個啲敗類囉 廢柴
自己垃圾就認啦 人廢冇腦冇邏輯冇教養成陣霉味 睇死你呢啲弱智人士都唔會有女受溝 30歲都要睇av打丁個啲
靚仔望幾耐都得
樣衰既就唔該彈開

都係你的樣子如何,你的日子也必如何

放個樣出嚟先講啦
btw望咪望, 要唔要問過你呀臭閪
再睇真啲 真係純正活喺自己世界 你自己唔覆竟然話我唔覆
係連登真係特別多你呢種痴線撚 相比之下嗰啲每個月畀半份糧17女既毒撚都易接受過你 好鬼恐怖
起哂鋼發曬癲但係講嘢完全係自相矛盾 既幻想變態撚
你呢種人係街望女就真係會俾人扔上ig數臭啦
下 你重睇下邊位執人口水尾先
行出自己個世界啦好冇
岩啦
覆你果位15個正皮 唔怪得你柒到收皮唔敢覆啦
識唔識禮貌 打招呼之前都講咗自己叫乜嘢名先啦
你自貼先囉
你呢種就真係叫窮酸氣味由心發出嚟 活喺自己世界唔接受現實 用正負皮決定柒唔柒
但俾人大你15個正皮又唔認柒
喂柒頭
係你條傻鳩執人口水尾笑人「300呎公屋仔」
唔好死頂唔認啦 你份人都幾撚自卑
仲有 我叫你自貼地址 唔好扮睇唔到
想知你住咩豪宅咁撚巴閉
肯開名未啊
叫你貼就貼啦柒頭
驚撚咗呀?唔見得光?咦 果然真係公屋仔喎 睇你啲用字都feel到你好大陣酸縮味
因為你個腦一啲邏輯都冇 覆成版句子有意義嘅得一兩句
我懷疑你大學都冇讀過 幫緊你搞清返你嘅思維呀
同埋唔好周圍spin 你儲夠戰鬥力覆15正皮果個未
傻鳩好嬲好嬲 俾我激到打長篇大論屌人
狗仔真係乖 好聽話
繼續努力啦
四五十個字 完全係自己幻想ff
點搞呀 你喺現實世界係咪真係靠自己生存到
收檔啦屌你老母
你邊間大學畢業社會大學?我就認為你條廢柴可能連中學學歷都冇 冇邏輯冇文化冇墨水 仲出黎獻醜 冇自知之明 自以為是係你件油頭毒撚柒頭咋
執完口水尾味呀 話完你唔覆人 你話返我唔覆你
咁我而家做緊咩呢? 咁可能你唔係人啦
咁咪唔係汁口水尾囉
咁你到底肯自貼未呀 公屋仔
你覆緊你自己知唔知?
你真係人生loser 得鳩閒理人幾多隻字 、又要睇我覆唔覆人
我屌你老母就關你事啦撚樣
貼得地址未呀?記得寫連登id係隔離呀
點解你又唔計算下戰鬥力呢
我呢個回覆字數少過你喎
老老實實社會大學應該都有邏輯過你
你呢種思維正常社會生存唔到 都係嗰句唔好再活喺自己世界啦
執人口水尾個個係你 俾我笑完你300呎公屋仔 就攞呢個標籤返我 弱智仔 唔識駁人就唔好上連登啦
又要數人地幾多隻字 留意人地有冇覆人
不愧公屋仔 無所事事廢柴
姐係你間接認自己冇讀過u啦
多謝曬又印證多一樣嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞