而家啲港女連畀人望下都要po ig story發泄

370 回覆
46 Like 1143 Dislike
撚有數你幾多字咩 見你得鳩閒理有幾多個正負皮
又要問我做咩唔覆你 又變左關我撚事
典型老羞成怒 公屋仔自貼啦好嗎?
哇好嬲呀狗仔? 督爆你冇學歷仲要係公屋仔明既
執完人口水尾 仲可以倒打一耙
醒未到底 老羞成怒都要保持清晰思維先討論到落去㗎
成句完全冇意義

又要數人地幾多個正負皮 留意人地有冇覆人
不愧公屋仔 無所事事廢柴

送番俾你 希望你快點醒
讀唔到大學唔緊要 唔洗覺得自卑喎 條條大路通陰間 而家重刷首抽仲黎得切既 反正你一世都注定失敗 同你老豆老母一樣 繼續做冇腦冇文化精神病窮撚
只係印證咗一樣嘢 就係你冇讀過大學冇出嚟做過嘢 得一間公屋日日喺屋企打飛機活喺自己世界
靠連登正負評嚟攞存在感 覆唔到就發癲
人笑你公屋仔 你又笑返人公屋仔 廢撚到
唔識同人鬧交就攬住你老母喊啦
辛苦曬 要你copy and paste我啲字
救命 你知唔知你越係衝出嚟越柒
發曬癲咁覆無意義句子 唔會代表你道理
到底肯覆15正皮 你生命值硬接唔到嗰一位巴打未
笑左 公屋仔自白 反正呢啲嘢你都明嘅話點解唔去做呢 唔好留戀連登啦
反正照你睇法 呢度都唔歡迎你 人地有15正皮
妖, 講咁耐都冇多D 圖

弱智仔 執完人口水尾未 好撚無聊
同你鬧交我都嫌悶呀屌 根本唔係我對手
柒撚咗就潛水啦死廢中
30歲人仲睇av打飛機打份垃圾工就以為自己好撚柒有見識 你見識啲咩啊?識用printer定識打字
見你咁鍾意執人口水咩唔通我仲用腦同你拗咩
你問下自己有咩資格? 講出嚟嗰十幾個回覆全部都係廢話 正常讀過大學嘅人講出嚟嘅嘢睇得出架
唔緊要 最緊要你睇得清楚自己
係囉我就係發現 你係咁執我口水咩唔悶㗎咩
用下你個腦回覆番啲有意義嘅句子好冇
不過肯覆15正皮巴未
我執撚咗你邊句啊?死頂唔認 典型死廢中格
而家大家都知你住公屋 30歲人仲痴老豆老母住 返份一萬蚊月薪既文員仔工 女又溝唔到 要睇av打丁
得啦馬戲團小丑
自己執人口水味又唔認
柒又唔認
乜都要死頂
我係你死左佢算啦 反正你呢啲社會垃圾都冇撚用
俾人望得兩種人
一係靚
一係豬
你好令仔啦 又bulk
你思維邏輯混亂到自己講左乜都唔記得
你不如重睇一下 就係頭幾個回覆之內
你係有覆過我㗎

Btw下面嗰陣自白頭銜幾啱你
講撚咗咁耐 貼地址同大學畢業證書未啊
唔貼就縮入你老母塊閪度啦
Spin完未 肯覆未
把自己看得那麼高
講咗咁耐到底有冇啲有意義嘅句子可以出現一下
人地15正皮 唔怪得知你縮入你老母塊閪度啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞