而家啲港女連畀人望下都要po ig story發泄

370 回覆
46 Like 1143 Dislike
請參考metoo 女權最大嘅敵人就係女人 唔撚洗屈人用男人角度去猜度人啦
鎖撚住自己喺夾萬啦
妖,考返個車牌日日揸車返工。咁樣又有私人空間又唔洗比人啤到實。真係唔鳩明啲港女點解咁撚蠢。
Post 得一張相咪開post
同黑社會有咩分別

喂𡃁仔 望咩望
望你老豆俾車撞
你唔望人又點知人望你??
如果佢真係生得靚,即刻喺社會上拎咗唔少著數,咁佢願唔願意放棄呢啲著數換取無人望佢?
我試過,明明我望住一個位諗緊野,咁就有條女(正常無話特別好靚好吸引人望個d)
跟住突然間發覺條女啤到好撚行隻眼,個頭又左擰右擰,好明顯係話緊我望撚夠未,搞到我勁唔好意思
番號?
無鬧 你玻璃心姐
舉證責任係控方 人地可以有其他事突然想起要做 所以走
你又點排除?

其實我覺得你係就算比人非禮 但個邏輯思維唔應該係咁
我針對既係你既邏輯思維 你理解左做第二樣野唔關我事

非禮案件黎講 最基礎 人證都要有一個啦? 無都算 有cctv都得
而唔係話 條友突然轉身走就有一定問題 一定係佢非禮

講到咁白你都唔明咁我無咩好講
望到佢地落車即跑走最開心
嚴格黎講我係望住前面only,點知條女覺得我𥄫佢
重要又唔係十八廿二,又唔係好大波暴露
我大人睥你賤人得
你賤人睥我大人就唔得
跟住佢一齊跑仲開心啊世姪
你有證據咪大大方方攞出嚟比大家睇囉 屈人仇女就證明你啱?你最好搵番呂麗瑤出嚟啊
八婆明白嘅!唔好出街囉
死係屋企囉!
你出去街成日都會俾人望㗎By the way !因為你樣衰自大兼臭格嘛.。
by the way 八婆!
我俾一個嘅建議你!唔鐘意俾人望既!死撚番你老母個西度!
得唔得?
O 唔Ok?
兩種嘢!第一種嘅就係唔鍾意俾人望嘅!
你就咪撚出街留喺屋企!
因為我會guarantee一樣野!
你個格咁撚衰實會好多人啤鳩住你!
唔好問啲咁幼稚嘅問題!
唔好話你丫!我都唔想見到你個西樣。
如果你唔明白呢一個道理!
我相信你真係西到冇朋友嘅一個西人黎!
呢一個係我俾你嘅建議黎嘅!
You don’t like it!
Quit it!!
Don’t Complain!
唔好係度!係度neg !
係度complain!
唔好做個小朋友做嘅嘢!
得唔得?唔鐘意咪出街!
係咪?
可唔可以?明明白?
喺咪好簡單一個邏輯啊!
就係咁樣架咋八婆港女。
笑下?你老母比狗屌嗰陣最好笑啦
就咁數呢個post有好撚多變態佬
當中入面可能有非禮犯 強姦犯
自己po上ig
點樣2次傷害
佢2次傷害咗個男人?

冇罪都可以走
點知你會唔會屈鳩人
又或者影相上網公審
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞