而家啲港女連畀人望下都要po ig story發泄

370 回覆
46 Like 1143 Dislike
唔好講咁多廢話啦撚樣
貼地址同大學畢業證書 +user id 呀
驚呀?
咁勁你就咪柒搭車啦屌你老母
又執我口水尾 好撚廢 我講咩你就講咩
仲聽話過隻狗叫你狗仔真係啱曬 奴性重到 返工都要自豪
轉移視線有乜用
顯得你更加on9
同一句嘢講要人地講幾次係智力低嘅表現
呢個係我第二次講 打招呼都識自我介紹先
要人自帖 你肯自貼未?

Spin左當睇唔到?
其實你可以睇番正常嘅人類幾難跟到你講嘢
因為好難有人十幾二十個回覆全部都係幻想同埋冇意義嘅句子
咪係囉 所以你轉移完視線未
Spin去公屋學歷住邊 覆15正皮巴未
回到最初 咁就收皮 功力弱啲喎
不如你google下借刀咩解先
間唔中我都會望住
因為戴左口罩
有時唔知係咪熟人...
功力最撚廢個個係你呀精神病患者
叫撚咗你十世自貼地址學位都唔撚敢
幻想完自己住豪宅同高學歷未呀
屌人又要執人口水尾
奴性好重喎狗仔
你呢句垃圾廢話已經係spin緊
Spin完未 肯覆15正皮巴未
我鄧傷心姐
Btw 起一起底真係痴線佬黎
唔怪得咁在意連登正負評
醒啦 唔好再活係自己世界
自欺欺人呢四隻字好襯你
公屋仔啲質素果然就係咁
發現你好鍾意自我形容
其實你知道自己係乜嘢事架 醒啦
覆人啦 15正皮你夠生命值架
呀廢中 你講野一係重覆同一句句子 一係就抄我啲論點 你知唔知你真係好撚柒同on9
阿垃圾 你知唔知你廿幾個回覆全部係冇意義幻想嘅句子
但係又要同你嘈交其實好撚辛苦
唯一有意義係 你肯覆15正皮巴未?
好心你講野用下腦啦
句句都要抄人
叫你貼地址同學位又唔撚敢
我都覺得悶呀死賤種
我只想覆你屌你老母死賤種
你講嘢冇重點無意義 我點樣俾返有意義嘅嘢畀你呀
自己唔敢貼但係係咁叫人貼 諗起你成日叫人狗仔 所以我都話你好識自我形容
你係嗰啲好鍾意隔住個欄桿互吠既狗黎

講完一大輪廢話然後覺得自己贏咗
成句都係冇意義 其實咪中咗你自己講多句囉
叫你覆人又唔敢
話說我讀緊中學時候在地鐵站個陣見到有個女仔食緊雪糕,我係咁望住個女仔,個女仔又望返我,個女仔食完雪糕之後掉左垃圾之後雙手擋住個胸然後行開遠離我。

之後我緊係冇放棄追左上去啦,佢見我行埋去就仲愈走愈快。

到最後我追左上去,然後遞出包紙巾同佢講:小姐你抹一抹個嘴啦
又抄我 你係咪真係對自己個腦同墨水咁冇自信呀
喂你貼得地址同學位未呀 精神病患者 妄想症咁嚴重好心你快啲睇醫生啦
係公司我算top5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞