而家啲港女連畀人望下都要po ig story發泄

370 回覆
46 Like 1143 Dislike
Spin完未 肯覆15正皮巴未?
都話你冇意義嘅句子囉 弱視都唔係睇唔到下話
所以話你個腦有問題
睇真啲最後嗰句笑到我仆街
活喺自己世界 廿幾三十個回覆都係冇意義全部幻想嘅人 你真係要去睇下醫生
垃圾港女公主病發作真係得人驚!
都就執啦 公司邊有5個人
喂 Spin完未 肯覆15正皮巴未?
我鍾意覆就覆 唔覆就唔覆 關你撚事呀?
我而家淨係對你住邊同學歷有興趣咋
我想睇下啲廢中有幾折墮
我發現你又係講緊自己 拿 你呢啲就叫有少少意義啦
但你咁大聲講緊自己想覆就覆既時候 又會要叫覆你 唔覆就垃圾 一個自圓其說嘅邏輯思維都未做到 點算呀
Btw 學番你冇意義嘅廢話講 你有興趣關我撚事
你咁正確
咁你Spin未 肯覆15正皮巴未?
貼地址同大學畢業證書 +user id 呀
驚呀?
咦 我發現你有講過我轉移視線 你係咪仲未知道自己講緊自己
Spin完死纏爛打係唔會改變到你弱智呢個事實
只會令你更加柒
一開始係你隻癲狗死纏爛打先架喎
驚呀?
哦 我明 你話死纏爛打嘅意思係15正皮你收左皮 之後我踢爆你果句係死纏爛打
唔怪得知你發曬癲起鋼咁 難怪嘅潛左水都俾我挖番上黎

Btw我唔係分身黎 一句就叫死纏爛打岩咩? 點睇都係你而家spin完9up先係死纏爛打
up乜春啊 你理解能力真係好撚低 係你條傻鳩係咪都話人開分身咋
柒撚到 自己get錯仲要起鋼 大癲狗
記憶力都冇呀 定係你個一開始又有其他意思呀
一係你去查下字典解釋下一開始點解先
係啦 我真係好努力咁去了解緊精神病人的世界
都發現真係好困難 成個大腦混沌狀態咁
唔洗理佢啦巴打 條友現實應該好自卑 係連登先要拎學歷呀住邊嚟打飛機
除咗執人口水尾 你仲識啲咩呀廢柴
驚呀?
邊度黎既癲狗 關你撚事咩 定係你就係本人啊
一見到負皮咁撚多 樓主啲對答又好撚幼稚 依家ig post乜撚無聊嘢都放上嚟公審 成個連登法庭咁
達 秦 滿 樂 __
        你
辛苦哂你 要你睇到呢啲精神污染
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞