而家啲港女連畀人望下都要po ig story發泄

370 回覆
46 Like 1143 Dislike
𥄫女都唔識𥄫
咁你仲唔覆佢 縮埋一邊淨係覆我係乜
個男可能都開左po
屌 今日搭地鐵比左豬閪望到實一實 知佢結左蜘蛛網渴望比人開罐頭 但我真係冇興趣 佢越望眼神越想食左我咁
最後我頂唔順跑走左 點解係跑? 驚我行佢會跟蹤我囉 真係嚇鬼死我
好心香港d豬閪搭車就唔好用食人眼神望人啦
屌你老母你以為個個都好似你咁撚得閒咩 知你係人生loser啦 得鳩閒 多管閒事 覆唔覆又關你撚事

縮返入你間300呎公屋度打飛機啦弱智仔
十足十啲小學雞咁
笑死人連登越黎越多小學雞
弱智
女人可以身體自主
男人對眼唔可以不由自主
睇負皮都知你柒撚咗
傻鳩 做咩唔覆我啊?去咗睇av打飛機?
自信油頭毒撚
隔住個mon都知你係廢柴柒頭公屋仔
靚嘅又點會唔影自己樣
你睇下上面啲變態佬留言就知
仲有 我講緊係佢留言既負皮
唔係個post啲負皮
搞清楚啦
唔出街就唔會俾人望囉

呢啲港女認真無腦袋
事實就係條友衝出黎柒
你要咁比
條傻鳩自貼仲多負皮添啦
笑死 七到唔敢覆 淨係夠膽覆踢爆你7左個人
老羞成怒發曬癲係咁覆 真係笑左
好心唔好活係自己世界入面啦 以己度人係人都知你係300呎打飛機公屋仔
話完人小學雞然後自己分柒唔柒竟然係用正負皮
先唔提你發曬癲咁樣覆已經夠哂柒

既然你要分正負皮 真正覆你嗰人有15個正皮喎
你開曬分身account都係負得我3個皮 再後啲仲要懶左得1個負皮
跟番你睇法咁就知你柒到阿媽都唔認得喇

小學雞返你間公屋同對面嗰個精神病廢老一齊互含打飛機互射啦 連登就係畀你呢種垃圾搞到質素下降
廢柴唔識鬧人要執人口水 廢撚到
再一次印證到你根本係小學生水平 真係原形畢露
冇腦唔緊要 唔好衝出黎柒 自摺就得啦
on9仔俾人負皮就話人地開分身 你咪係輸咗又要死撐個種敗類
我就話你一定係住公屋 成陣低下階層酸縮味 上連登扮富貴? 住邊呀?貼地址黎睇下啦 咁柒多廢話
讀多啲書先好同人嘈啦 知唔知自己獻醜架 成隻馬戲團小丑咁笑死
我都廢事覆咁多 咁你知到底邊個小學雞邊個個柒
好似玩緊小學雞卡牌計算戰鬥力咁
真正覆佢果條友有15個正皮 點算好
俾人大左15個正皮 唔夠戰鬥力 生命值接唔到
唔怪得覆都唔敢覆
有時係ig story 都見到啲以為自己好靚嘅女仔frd 成日post 話俾人望呀 俾人dm騷擾呀乜乜柒柒
真係好西煩
心諗只係多厹 唔代表你真係靚囉好冇
同埋人哋望就代表有興趣會唔會太自戀

利申 我係女都睇唔過眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞