[集中討論] ONEPIECE 海賊王 第1006話 情報

227 回覆
9 Like 0 Dislike
1006話標題:《俠客花之豹五郎》
保皇發現桃子一行人。
山治猶豫是去錦衛門那邊、還是去桃子那邊,最後作出了選擇。
加洛特敗給了佩羅斯佩羅(大媽長子)。
豹五郎和德雷克在保護正在調製解藥的喬巴。
豹五郎感染了冰鬼。
豹五郎使用了花之一刀流(有招式名稱)。
馬爾科一對二,燼和奎因(出現了幾個招式,省略掉)。
佩羅斯佩羅發現了馬爾科。
豹五郎因為冰鬼的原因停止了戰鬥,擺脫部下殺了自己。
下周不休刊。

from: talkop

留名山治又去搵桃之助 見到大和又鼻鼻血猥瑣樣
屌你等咗咗成個禮拜山治點知得一句仲要係廢話
仲諗住柒治一下大技秒殺J然後打Q
屌你老味 尾田真係食屎狗
睇撚死柒治打J都要嚴重苦戰最尾靠套甲先贏少少
然後班契仔粉就會話J好撚廢咩
有得打J仲話尾田唔重視山治,成班on9仔
身為一個廚師有得打已經算好啦 仲嘈
因為已經拖完劇情 所以呢個角色可以揼開一二邊
山治討論區 既One Piece 1006話 情報
揀去桃子個邊反而似打Q
唔信Marco 勁到可以1個抽嬴KQ
況且糖果佬都準備參戰圍Marco
所以山治有可能去幫Marco手
豹哥死?
點解要自殺
Chopper都整緊解藥啦
比山治打Q算啦
廢事上咗甲都比K斬到變傻仔
使鬼去幫桃子,嗰到冇三災六子得啲雜兵,大和一個都夠做。快快踢低返jack 之後去幫marco,白鬍路飛左右手對凱多大媽左右手。
Marco一揪二睇黎燼連年糕佬級數都無
但大媽大仔都好似幾撚勁,佢黎埋應該唔夠打
豹五郎,由於冰鬼效應停下戰鬥,拜託部下殺死自己。
明明臨last 一刻索柏醫到血先夠熱血
而家做咩亂派便當
應該係不死鳥勁過其他頭馬
赤犬同黃猿都打佢唔入
我諗年糕佬同不死鳥應該互相吹大家唔脹
睇埋今集燼咩表現再定斷都未遲
佩羅斯佩羅咩能力唔記得左
馬高使唔使咁撚勁
黎到個花劍維達斯得唔得
Marco vs King Queen
依家睇,可以長子加不死鳥打QK
山治真係打J好了

唔知山治見聞色會唔會測到老錦果邊有勁人保護呢
花劍鷹眼平手睇黎花劍都唔差
以藏件垃圾去咗邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞