雜總係一個爛賭鬼. 但近2-3年逢賭必輸. 遲早...

181 回覆
541 Like 91 Dislike
伯母個蚑那臭閪窿何止灰,直情俾pk鄧屌到黑添
樓主pin this please
你真係支那種黎 好撚劣
大家咁話 支那種
佢係贏咗原來全世界既所謂領袖都係懦夫
冇人敢追責,冇人敢企出嚟話出兵
全部原本都係pussy嚟
正常

每日新聞一係講武肺

一係就手足比狗官亂判

依家連初選都清算
因為追究嘅利益少過唔追究
對住毫無合約精神 而且人命唔值錢嘅支共
佢根本唔怕同人攬炒
一見到呢d 文, 就知道支爆又可以推遲十年
東德點解會倒台?全球兩超強之一蘇聯又點爆煲?共通點係經濟崩潰
無錯,有武裝力量係最易最快推倒現有政權,但難保依支武裝力量成為新獨裁政權
現實係而家香港係you have no gun. 咁武裝推倒係唔可能,只能行經濟崩潰之路,不竟軍警特都要用錢養既
你會話香港(同中國)政府咁多錢,幾時先崩潰,香港爆左革命幾耐?兩年。係革命路上係非常短既時間,睇下台灣、南韓、東德......
所以一個又合乎人性又合乎大局既做法就係勞動人口(同資產)大量離開香港,對大局:稅金自然大幅度減少,而維穩投入又要不斷增加,總會爆煲。對自己:人去一個安全地方生活,唔再需要將勞動成果去資助黑警鎮壓你
依個亦係點解五眼歐盟日本整左咗多救生艇(低門檻移民計劃),用既就係經濟崩潰依一招
蚑那點會爆,只會苦難行軍50年
就算拎核武, 都唔會用來炸歐美, 佢既武器永遠只用來打自己人, 似乎放去台海似D
所以其實洗撚養兵
啲兵全部用嚟打中東
好似全世界得中東佬係邪惡鈾心咁
北韓?有核武不了
俄羅斯?普京太惡不了
共產黨?要搵錢不了
緬甸?垃圾國家打完都冇野分不了

國家領袖,我呸
咪係 連登吹到拜登上台 美國仆街 中國贏晒
依家咪拜登上台 中國邊有輸
Lee d飛機打飛機打到痴撚線
但佢賭贏左拜登做總統
一鋪反cup
唔好阻住人打飛機啦
其實中國都無贏到,雙輸咁解,習總只想保自己個人,但中國個情勢越來越差,而且中國一樣受武肺影,再加上出口型經濟,出面唔掂你只會無生意,周邊國家機乎都對佢反感,外國點對付中國已成為議,而香港個公用將會失去,而中國無其他地方取代
你老母就逢賭必輸生著你個ON9仔
明明雜總贏撚到開行, 國勢真係超英趕美(只限共產黨員,唔包虫國人民)
全世界都好似睇佢頭咁撚樣

接受現實啦.
你可以有鬥志,唔認輸就未算輸,認輸場比賽先會完
但係你唔可以呃自己話雜總輸緊囉
習:YOLO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞