雜總係一個爛賭鬼. 但近2-3年逢賭必輸. 遲早...

181 回覆
541 Like 91 Dislike
委內瑞拉已經係例子,無武裝力量支持,運動成功機會係零。
今次緬甸單野結果都係一樣,你再勇武d, 再多d 人罷工,無武器嘅話,就只會有多d 自己人挨子彈,咪都改變唔到,輸到仆。
就算收左侵侵皮,都唔見得登仔聽聽話話
登仔日日都唔知自己做緊乜咁,只係後面班人控制住做傀儡
但我唔覺登仔後面班人,即係馬仔同麗妹會坐視道閘蝦蝦霸霸坐視不理,因為咁落去遲早自己國家都比道閘食埋,自己渣都冇得淨
咪撚打飛機啦,依家支那好明顯係國勢上緊,美國俾敗登搞死如果侵仔仲係度就好
我地輸嘅原因,其中一項係我地反抗緊唔屬於自己嘅中國政府。如果香港政府係獨立運作,佢一早收咗皮。
樓主咁high有冇射到上天花板
哈梅內伊
Exactly。
次次都話對家加速,但係愈加速自己呢面就愈奶嘢。
明明輸到仆街都仲要打飛機。呢啲心態好唔要得。
小學雞搞政治
只係識假大空權鬥
文科仔打飛機
賭噏多次輸足咁耐
識玩一定比啲甜頭佢
等佢痾煙果下奶大獲
其實輸極都係人民埋單美國一日唔企硬打落去支共一日都可以生存,因為上至高官下至人民都係垃圾奴才,唔敢同支共對抗
我可以講
而家話贏嘅
係打飛機
輸嘅
係放負

兩邊都on9
講撚咩,個仆街命硬到,風災唔死,水災又唔死,冇電又唔死,貿易戰都唔死,cls吊佢老母,只有打仗先搞得掂
肯定會追究, 疫情平息後一定追究

講贏輸太早, 從貿易戰開始後都係兩至三年, 呢類大國搏奕要有結果起碼都睇5-10年

但我自己就睇唔到中共可以點贏
不過如果你話香港輸我就100%認同
香港註定係呢場戰爭的犧牲品

同意係飛機文
由廢登上場翠大大已經贏咗
有錢佬/機構當然係正常交易啦
佢以為捉曬D人就解決香港所有問題?
愛國可以當飯食架?
面對現實啦,各國為咗反Trump,連放生中國病毒責任都做得出,支那想入CPTPP都無人敢出聲,唔好講香港同台灣,要保住澳洲都難
傾向香港同大陸都輸
大陸自絕於國際
中國威脅大家有目共睹,拉鋸需時
明顯佢賭China joe 上任win 左啦⋯⋯
駁唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞