雜總係一個爛賭鬼. 但近2-3年逢賭必輸. 遲早...

181 回覆
541 Like 91 Dislike
Bye支拿狗
果時吹到咩滅國之災出哂黎。就掂就掂。
挑你老母最後乜事都無。仲惡撚過之前。
你戇鳩到咁...
駁都廢事

BLOCKED
急乜
係咪人講你又講架
飛機文 不如改名做贏登啦
其實係掉轉,通知左一堆機構唔俾放
影唔影響到我番工先?
賭贏拜登都一鋪返盤啦
Trump Trump又贏啲friend
輸?
好似5%以上股東一段時間內唔比放
但記得係呼籲,唔係禁止.但國企果堆就真係唔比放

利申,唔係記得好清楚
中共呢排過得點,大家都知,面對現實啦
我真係睇唔到china joe想幫香港喎以前拉完起碼即出post喇,依加?關注中都冇
講咁耐打得未
強國作為其中一個最大嘅市場
連堆龍頭科技公司都爭住奶
點會無影響力

武肺贏得最多就係拖死抗共行得最前嘅大美右派
再加重創歐美經濟
大美左派抬頭 對共變返放養政策
而本來已如無牙老虎嘅歐洲
武肺之後更加無力做啲乜

偷科技加滲透 過多十年美帝都無力回天
飛機文
根本係肺炎幫左中國,因為其他國家受影響大過中國好多。扣自己50血扣敵人成千血都有
亦比大陸多個理由玩勁d嘅監控

我覺得就算追究責任去中國到都無用,d鬼佬已經唔care病毒係邊嚟,淨係care幾時唔洗帶口罩同比個堆防疫措施綁手綁腳係都屌自己政府抗疫不力點解隔離某某國家做得好。源頭呢家野一定唔會係大部分鬼佬重視。
你諗下香港咁少case連藍絲都屌政府,更何況外國個人主義自由睇得咁重會點

好多亞洲同東南亞見大陸出疫苗已經濕L哂,因為外國整個堆貴同自己都唔夠洗分分鐘都要買大陸。變相令中國可以玩疫苗外交
連登真係比你呢啲害群之馬搞到烏煙瘴氣
無論點式討論 一尾call names
有同感 死好彩
認同
口講未輸 其實好多黃絲心底裏已經好撚灰
你條臭閪蚑那賤蛆就收啦

美國制裁香港官員 樓價將暴升 香港小市民埋單
https://lih.kg/2146880
但呢家轉左china登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞