吳孟達既死 真係見證到連登有一班人係幾咁偏激可笑

465 回覆
680 Like 1524 Dislike

示威者爆眼
藍絲:警察well done

黨員吳孟達生cancer死
黃絲吳孟達契仔:積吓口德啦,奶共做黨員又唔係殺你全家
岩岩望頭果幾隻字以為見到自己 ,真有緣
非黑即白?

人地個觀點已講得好清楚
邊個抵死 講清楚
同意
平時冇留意
人死出嚟打卡嗰啲真係好朋友
咁藍絲係抵死啊嘛唔服咪quit連登咯
正常合理
藍絲廢老多數都係低收入冇撚用
日撚日管住晒
自己又一事無成

幾個 frd 老豆都係咁上下
幾時有話過班藍絲講嘅嘢係啱
班警做既野就係正確
到而家都仲未明白問題係邊到?
就係因為大家一直用呢個咁偏激嘅態度去諗同睇嘢 先會搞到咁 仲未明白?
重點嘅你哋鬥緊嘅唔係對家 而係自己人
政治光譜唔係得深黃或者深藍
搞到全世界非黑即白咁樣
講句唔啱聽就屌曬人老母 又要死全家
又話要送花牌
全世界得罪咗你地? 天生欠左你地?
樹立曬一堆敵人
覺得自己做嘅嘢合理嘅咪繼續做落去
睇吓最後點
藍屍無一個係磨菇原來只係口號
已經原諒哂所有護旗手了
問題就係你班人以為吳孟達對所有人都好重要,係所有人心目中都佔有一席位
事實上對於好多人黎講佢只係個普通演員+深紅黨員
一個咁嘅人死咗都唔講得風涼話?你覺得佢對你好大影響嘅,你咪自己懷緬佢,不過你唔好阻人講風涼話,因為對於好多人黎講佢只係個普通演員。
2019年8月16日
都唔知好嬲定好笑 比波台狗認同
憑你呢句就block得不過唔關五毛事,係唔想同弱智溝通咁多拉低智商
樓主講得啱我哋應該要互相相愛,見到對家有人死都唔可以慶祝

跟住我哋有人出事對家笑返轉頭,我哋都要默默忍受
即係咁,共產黨毀你家園,手足被害死,幾百人坐監,根住達叔走去認共產黨,係咪間接話緊香港同手足死得好?對呢d價值觀同自己完全相反既人比同情心先係人格分裂
梗係呢班天真人啦
抵死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞