吳孟達既死 真係見證到連登有一班人係幾咁偏激可笑

465 回覆
680 Like 1524 Dislike
你個柒撚濛濛
人都死左,仲有怨恨
有跟開點會唔知護旗手個hashtag係19年產物
條廢柴第二個回覆都唔夠膽回你

唔理啦
樓主開完po自我感覺良好
企喺個高地屌柒你班連登仔無人性冷血etc

已贏
有幾多人真黃
幾多人識反思自己係網上講既on9野其實代表緊你既身份
上開連登既未知勿認真囉
但連登非成人台公開架嘛 非黃睇到啲咁既comment 都唔會support 黃人啦
重想抗爭 改變?日日淨係互屌 binc 同班五毛pr 小粉紅有乜分別
:)
你肯覆#37未呀傻閪
屌你老母而加達叔擁護迫害香港人既中國大大陸
你仲係到on99左膠上身
97唔係你班左膠大中華膠順應中國搶返香港 香港都會搞到今時今日咁既地步
你縮返入你老母個閪到啦
你要懷念就自己死埋一邊自己煲碟懷念
仲有你鐘意個個係港英政府下既達叔
氹你笑個個係笑鳩大陸制度既達叔

國安法:網上9up幾句光復香港就危害到個政府 你個政權紙做架?

達叔
小粉黃:打壓香港人 殺死勇武 有份幫手打壓新疆
個班小學雞未睇過佢做戲
lol 咁撚似我個post
根本係cut from 你啲post
你係咪嗰班會關懷俾人火燒嗰位廢老嘅人黎
知樓主想表達啲乜 但你嘅表達方式真係好撚難聽 好多人聽唔入耳係正常
樓豬, 你是對的
PR 五毛好中意推向極端
唔排除好多連登仔已被潛移默化左
我記得希特拉係考唔到美術學院
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞