吳孟達既死 真係見證到連登有一班人係幾咁偏激可笑

465 回覆
680 Like 1524 Dislike
已經回到好攰, 用大量既假hate speech污染討論, 又冇辦法制止, 將言論自由扭曲, 發揮到極致, 掩蓋所有有意義既COMMENT, 真係話都冇咁易
藍根本唔係政治光譜,係無人性,示威者被射爆眼,like同hate點會係政治立場既分別?分別係有冇良知
佢支持殺人政權殺咗你全家 強姦左你老婆

傻尻樓主仲用毛澤東同希特拉比:
呢個時期出黎認護旗手 都獲得大家歡心

你講呢啲左膠道德野可能會覺得個心安樂啲
但我係對家一定指住你嚟笑
樓主跟埋佢落地獄就啱㗎喇
//唔講真係以為佢做咗啲乜嘢十惡不赦既事//
中共黨員呀, 夠惡未?
689都唔夠膽認呀

以後唔笑牙叻同牙龍了
麻煩各位Mark低呢隻簡體五毛
芋旗手唔係十惡不赦,咁納粹黨員都唔係
低質五毛打手
芋旗=支持中共打香港人,唔係死全家已經要還神
有問題?一個反共,一個撐共,大家都可以做朋友大和解,無抵觸架
即係長毛同老鼠曾都係friend底
起底,
分化狗/連登仔:唔理啦 達叔RIP
邊個叫佢收尾兩年做埋d咁嘅嘢?
如果鳩柏豪死撚咗
你地又會唔會捧佢上神台
當佢偉人咁供奉
條死藍絲唔死都大半世 死得好撚好啊真係
偏激得過有人就嚟聞到棺材香都要奶共支持暴政虐殺下一代?
樓主咁唔抵得 一齊落去安慰下佢囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞