吳孟達既死 真係見證到連登有一班人係幾咁偏激可笑

465 回覆
680 Like 1524 Dislike
支共/警甴支持者-1
有幾偏激?
無知廢老一問:其實達叔除咗寫「我是中國人」轉發咗護旗手一帖之外,佢仲做咗D乜?

利申:唔代表認同上述行為,只係想知道事實姐。
你比佢地講啦,一切自有因果報應
真係有返咁上下on9先會做5毛
可能拍多2套戲, 屌埋樓主老母, 樓主都唔會反抗
P牌 block
連登狗智商同藍屍冇乜分別,乜都上綱上線,全無分析能力,總之成世人講咗一句我是中國人就十惡不赦
大家都叫達
吳孟達就因為做戲搞笑 出聲做護旗手都冇事
KOL達哥 就因為係19年 唔出聲講時事 唔表態 比人屌老母屌足幾個月
呢個世界公平咩 公平咩
涼薄都惡既一種
口德要積既
死後審判就留俾上帝/閻羅啦
護旗手代表佢係你敵人
點解有護旗手出現你係咪訓左
又地圖炮 你分析左的乜?
係你無理解能夠點解會有人會由鐘意變唔鐘意佢
Btw你係中國人?
睇返118樓 果班藝人都係出下飯局 出下警總 出下集會姐
唔好反佢地啦
你老母係中國人,大陸出世大陸做雞
左癌
藍屍支持黑警打人果陣又唔出聲
藍屍死左扮大愛
咪撚批鬥la
黃衛兵?
佢死大家追悼
係因為佢係我地既共同回憶呀
屌你老母臭西
又block一堆-0-0
偽善
我上連登目的係放鬆心情,好似當睇動物園咁,因為呢度D人好撚好笑,垃圾低質偏激又無腦,樓主唔使太認真,個世界好多人都同呢度不一樣。
你都知大陸人等於差 係侮辱人
你就咪試上綱上線 幫護中國旗手黨員
做護旗手果刻就預咗企係香港人對面 比人反好正常
佢唔係十惡不赦 但支持傷害香港既人
做錯野比人鬧,其實好合理 。
你轉做藍屍狗啦,咁鍾意上綱上線,嗰度啱你多啲,唔好拖低黃營水平
其實佢覺得自己係中國人、認同自己係中國人、公開承認係中國人,而佢國藉上又真係中國人,咁其實問題係邊?
達叔如果知有咁多黃絲曱甴rip佢
點走得安樂?
黃絲有佢心就應該收口
內心祝福佢來世再做中國人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞