對吳孟達之死連登亂象有感

376 回覆
963 Like 130 Dislike
你認撚左柒咁咪乖囉
你覺得我10後咪10後囉,高估我咪高估我啦
總之你估撚錯就係柒啦
柒得離譜似假膠
再一次反映連登係偏激小眾地方
RIP 都可以做黃衛兵批鬥既地方

請問批鬥「RIP藍絲 」對個香港 對我地有咩意義?
除咗添加額外負能量 我真係諗唔到有咩意義
咁OMDB?

高地永遠不敗
完全毫無邏輯可言,十足廢老口吻
反共變奶共個下已經抵屌
屌下人當抗爭囉
反正喺連登講嘢唔駛本
本日最高質素po
我好好奇成個推論係點出嚟?
身邊都好多人反共,有d係因為認識中共歷史而反,有d係睇新聞紀錄片多而反,有d係因為經歷過中共既管治而反,有d係睇到612,721而反。未聽過有人睇完吳孟達而反。或者我見識少,所以真係好撚想知佢點得呢個結論出來
係,對唔住,我講錯野,個政治覺悟唔夠高,就算我no feeling,又無RIP佢,覺得吳孟達唔值得洗版,大家應該推返有用post,都應該效法你咁加入互屌行列,走去道德審判,最好就誇大死訊,統一大眾口徑

連咁我都做唔到,真係應該深切反省下自己呀
啱 戲好還戲好
人格還人格
五毛今日任務應該係幫中共預先搶佔「道德高位」,用吳孟達建立先例,他朝任何一個奶共偽人死嘅時候,咩成蟲、痰ring輪,藍千嬅呢啲,要所有人只可以悼念,一有人鬧佢哋生前奶共即刻會比人批鬧
覺唔覺周星馳大部分嘅戲都係配角好笑過主角
https://lih.kg/2282672

低級得過你出po分析啲低級野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞