對吳孟達之死連登亂象有感

376 回覆
963 Like 130 Dislike
宜家屌護旗手都畀人話極端同五毛
奶共咪支持囉 唔通你想點啊 係咪親手落場先算
已封鎖會員 - 唔好同我TalkShit
整個抗爭中不乏一班左膠大愛撚,果d捉撚住手足隻手大叫冇打呀,流血喇!

DLLM黑警打手足果刻又唔見佢地去捉撚住黑警隻手。點解?因佢地知阻止黑警打人就好撚危險,但阻止手足打藍絲,手足唔會打番佢,仲可攞晒光環

同樣道理,講大愛最容易,無成本又扮到高尚,但對敵人仁慈其實係對自己人殘忍。若講對香港電影嘅貢獻,成龍嘅影響力是國際性添。咁若成龍現在死撚左,大家都要收口?on79!
Push
你損失啫,唔駛話畀人知。
佢只係 small potato,冇必要為佢嘈到拆天。論作惡,三萬黑警同港共狗官更仆街。
打錯字咁少事都唔肯認死都要包拗頸,高下立見啦,邊個柒啲,大家有眼睇。
芋旗手都唔係投共?
你估錯我00咁少事都唔肯認柒係都要死撐

仲有你條撚樣自己本身都打過錯字我都費撚事捉你

柒撚到揾唔到其他野駁要捉人錯字

係都要衝出黎柒多次
邊個柒啲真係大家有眼睇

得喇你cap得呢張圖已經證明咗你00後都不如,明明我係引用緊你個錯字。一個人要柒成你噉包拗頸好似你噉我真係第一次見,都幾高難度下。
呢下我認柒
我柒左就會認
唔撚似你條柒頭
揾唔到其他野駁咪捉下人錯字囉
明嘅
柒撚到好似你咁我都係第一次見
屌你究竟想點,上面先話我駁唔到捉你錯字死都唔認自己柒咗,宜家又認番柒,你又柒多次喇,屌你究竟係咪假膠嚟
打錯字咁少事都唔肯認仲要包拗頸咪仲柒
push
估撚錯00後仲未肯認柒呀
我認,係我柒,我高估咗你,事關你啲戇鳩行為同柒嘅程度連00後都不如,其實你係咪10後?
好明顯啦
保全叔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞